fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

/VIDEO/ Pe unele trotuare din municipiul Bălți nu a fost presărat material antiderapant. Ce spun autoritățile

Citește și:

De la primele ore ale dimineții, mai multe străzi din orașul Bălți au fost date uitării de către autorități. Pe trotuare s-a creat un strat subțire de ghețuș, iar oamenii se plâng că nu a fost presărat material antiderapant. De cealaltă parte, autoritățile susțin că s-au descurcat bine.

„Sunt cu dizabilitate, merg și sunt atent să nu cad, Doamne ferește să ajung în traumatologie. Trebuia cineva să se ocupe cu asta, măturătorul parcă a măturat, dar de presărat nu a presărat cu nisip.”

„Desigur că e periculos, ar fi de dorit să facă ceva, să lase deja cheile la unii stăpâni, fiecare să iasă și să presare câte un pic de nisip până când serviciile noastre municipale se organizează.”

„Întotdeauna este periculos, trebuie întotdeauna, măcar un pic, nu trebuie cu kilogramele, ai trecut, unu-doi și gata, omul deja vede că… și pe talpă se adună nisip și mergi mai departe sigură.”

„E foarte periculos, în deosebi pentru noi bătrânii, așa e conducerea, nu ai ce face. Iaca așa merg încetișor, încetișor, în loc de 20 de minute, merg un ceas.”

„Copiii la grădiniță și școală trebuie de dus, dar iată serviciile nu lucrează, dimineață am ieșit abia-abia, și acum am ieșit după cumpărături, te uiți sub picioare, mie frică că nu cad, pentru cel mai important este sănătatea acum.”

Unii consideră că serviciile municipale nu se descurcă din cauza lipsei de lucrători și a cantităților mici de material antiderapant.

„Ei, e lunecos, dă ce să facem, nu se reușește poate. Mai prin centru mai este, da aici nu-i.”

„Eiii, dacă mergi atent scapi cu bine, treci peste tot asta. Ar fi bine, da probabil sunt limitate cantitățile de nisip și sare se așteaptă la o iarnă mai grea și fac economii.”

Șefa Direcției Spații Verzi, Svetlana Novicova, a declarat reporterilor că angajații instituției s-au descurcat bine, iar întreprinderea nu a înregistrat nici o plângere.

SVETLANA NOVICOVA, Șefa Direcție Spații Verzi Bălți: „Își cunosc lucrul, nu este primul timp de acest gen, noi ne știm lucrul foarte bine, de aceea observații întreprinderea nu are, am făcut totul ce trebuia să facem. Toată tehnica specializată care este la întreprindere a fost implicată pe teritoriul orașului.”

Pentru mâine, meteorologii transmit în nordul țării cer înnorat și temperaturi de -3 … -9 grade Celsius.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

1 COMENTARIU

  1. Unele trotuare din Bălți nu au fost presărate cu material antiderapant. Reacția autorităților - Ultimele ştiri din Moldova

    […] De cealaltă parte, autoritățile susțin că s-au descurcat bine, transmite Ultimelestiri.md cu referire la tvn.md. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md