fbpx
19.2 C
Бэлць
duminică, iunie 16, 2024

/VIDEO/ Peste 3.000 de elevi din țară au susținut primul examen de bacalaureat

Citește și:

„Foarte multe griji îmi fac, îmi fac griji pentru copilul meu foarte mult, de aceea și stau aici. Copii toți sunt gata, învață, sunt gata toți, dar acolo cine știe cum sunt ei, numai ei cunosc cum scriu acolo, dacă e așa de strict.”

Absolvenții claselor a 12-a din școlile alolingve au avut examenul de bacalaureat la Limba și literatura română.

„Am fost pregătit pentru aceste exerciții, așa că, nu pot spune că a fost ceva dificil, a fost ceva obișnuit și gata. A fost lucrare la un text anumit și era bazat totul pe text.”

„Nu a fost greu, mă așteptam că va fi mult mai greu. Întrebări după text, nimic neobișnuit nu a fost. Tot ce am trecut pe parcursul a trei ani la colegiu, totul a fost. Ultimele întrebări erau legate de poeziile în română și a fost greu de tradus, dar în rest bine.”

Unii au avut emoții mari, dar le-au depășit pe parcursul examenului.

„Am avut un stres foarte mare, am băut calmante înainte de asta și a fost bine. În general nu a fost greu, mă așteptam la mai rău, dar a fost bine, un pic nu mi-a ajuns loc, au oferit puțin spațiu pentru compunere.”

„Îmi făceam griji că nu voi scrie, dar a fost bine, nu a fost chiar într-atât de greu. A fost o formulare ușoară la tot.”

Astăzi au fost deschise 59 de centre pentru susținerea examenului de bacalaureat, pentru cei peste 3.000 de candidați.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Primii piersici moldovenești se vând la piața din Bălți. Sunt aduși de la sud

Primii piersici moldovenești au apărut la piața din Bălți. https://www.youtube.com/embed/xtFYGBqOe4M „Piersici 35 kilogramul, moldovenești de la sud, primii piersici moldovenești, gustoși,...

Planul de activitate al Consiliului Raional Florești pentru 2024

Care sunt direcțiile prioritare de dezvoltare pentru anul 2024 ale Consiliului Raional Florești, care este bugetul instituției, dar și...
  sursa: cursbnm.md