fbpx
1.5 C
Бэлць
luni, decembrie 4, 2023

/VIDEO/ Petkov acceptă să participe la dezbaterile publice cu Moroșan, dar își păstrează condițiile

Citește și:

Ping-pong-ul replicilor între candidații la funcția de primar al municipiului Bălți continuă. Alexandr Petkov, candidatul formațiunii „Partidul Nostru”, a acceptat propunerea contracandidatului său Maxim Moroșan de la PSRM, de a participa la dezbateri publice.

Acesta însă, a anunțat că va veni de unul singur, fără consilieri și la altă oră, decât cea anunțată de oponent, întrucât la ora indicată de contracandidat, el are întâlnire cu bălțenii. Astfel, acesta a spus că se va prezenta la dezbateri miercuri, 15 noiembrie, la ora 14.00.

„Aș dori mult să îi rog pe stimații noștri oponenți să nu mai mintă și să se eschiveze. Dar știu că este inutil. Prin urmare, eu voi veni la întâlnirea de miercuri, voi veni singur, așa și cum am plănuit. Dumneavoastră Maxim, puteți veni la VisPas cu orice grup de asistenți, dacă nu puteți vorbi singur, fără ei. Eu pot”, a fost răspunsului lui Alexandr Petkov pentru contracandidatul Maxim Moroșan.   

Menționăm că ieri, 13 noiembrie, candidatul din partea PSRM, Maxim Moroșan, a anunțat că este gata să participe la dezbateri publice, doar că împreună cu consilierii care deja au fost votați de bălțeni.

„Toată săptămâna trecută, m-ați chemat la dezbateri și ne așteptând răspunsul, ați răspândit zvonuri, la întreprinderi municipale și prin oraș că eu m-am speriat. Bine, timpul a venit, noi am pregătit o locație gratuită pentru dumneavoastră. Noi nu facem diferență între candidat și echipă și lucrăm după principiul unul pentru toți și toți pentru unu. De aceea vă invităm pe dumneavoastră și toată echipa de consilieri la dialog, miercuri, 15 noiembrie, la ora 12.00 în sala de conferință de la complexul VisPas”, a zis Moroșan la conferința de presă susținută astăzi.

Potrivit rezultatelor primului tur la alegerile locale generale, în cel de-al doilea în municipiul Bălți, urma să acceadă candidatul desemnat de Partidul Politic „Partidul Nostru”, Alexandr Petkov și candidata independentă Arina Corșicova, care ulterior a fost exclusă. Pe locul trei s-a clasat Maxim Moroșan din partea socialiștilor.  

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

La Bălți se va desfășura workshopul „Calea către UE: progrese și oportunități pentru Republica Moldova”. Cum poți participa

Asociația pentru Politica Externă (APE) invită toți doritorii la workshopul „Calea către UE: progrese și oportunități pentru Republica Moldova”.  Data:...

/VIDEO/Forumul Mass-Media 2023: Dezinformarea nu dispare, își schimbă canalele de răspândire

Dezinformarea nu dispare, doar se transformă sau își schimbă canalele de răspândire. Și aceasta în pofida remediilor care credeau...
  sursa: cursbnm.md