fbpx
20.8 C
Бэлць
duminică, iunie 23, 2024

/VIDEO/ Polițistul de Frontieră, invitat la America’s Got Talent în 2025

Citește și:

Ghenadie Rotaru – cunoaște-l pe polițistul de frontieră care în 2025 ne va reprezenta țara la America’s Got Talent. A fost invitat să o facă grație dedicației de care dă dovadă zi de zi.

„Zum. În picioare. Zum. Bravo zum. În picioare. Bravo. Salut. Da, rușine. Rușine Ămi. Bravo”

GHENADIE ROTARU, specialist principal la Centrul chinologic al Poliției de Frontieră: „Lucrez cu câinii deja 35 de ani, îmi place foarte mult profesia asta, este un hobby al meu. Eu cu asta lucrez zi de zi, mai mult interesul meu este să învăț psihologia canină.”

În 2025, polițistul a fost invitat să participe la America’s Got Talent.

GHENADIE ROTARU, specialist principal la Centrul chinologic al Poliției de Frontieră: „Ămi are deja 4 ani și jumătate și mai are încă mult de învățat, este un câine foarte inteligent, foarte interesant. Suntem invitați acum, în anul 2025 la America’s Got Talent, chiar acum vrem să pregătim un filmuleț. S-a format echipa asta, câine-om și noi avem o înțelegere, ne stimăm unul pe altul și eu o respect, prezența ei, acțiunile ei, dar când este necesar îi fac o corecție cum mama își corectează copilul.”

Polițistul mai are și un ciobănesc belgian de 12 ani.

GHENADIE ROTARU, specialist principal la Centrul chinologic al Poliției de Frontieră: „Lachi este la fel câinele meu de serviciu, care are 12 ani și jumătate. Da sigur cu Lachi am făcut multe activități, am fost chiar și la Românii au Talent. Am făcut la fel show-uri este la fel un câine de căutare a substanțelor narcotice și țigări. Lucrează foarte bine. Îmi place că ceea ce am făcut cu el, am înțeles mai multe din ceea ce cunoșteam eu.”

Recent, Ghenadie Rotaru a scris o carte „Disciplină și comportament canin”, prima carte din Republica Moldova despre dresarea câinilor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Nou curriculum școlar. Părinții se arată mulțumiți

Prevederile noului curriculum școlar sunt apreciate de părinți, care cred că acestea vor ajuta la atingerea unui nou nivel...

Un bărbat de 31 de ani s-a înecat în lacul dea Valea Trandafirilor: A fost căutat toată noaptea de scafandrieri

O persoană și-a pierdut viața în urma nerespectării regulilor de comportament în timpul scăldatului. În seara zilei de 22 iunie...
  sursa: cursbnm.md