fbpx
29.2 C
Бэлць
joi, iulie 18, 2024

/VIDEO/ Președinta Maia Sandu în vizită de lucru la Drochia. Ce a discutat cu locuitorii satului Chetrosu

Citește și:

Maia Sandu a fost într-o vizită de lucru în raionul Drochia. Șefa statului s-a întâlnit și cu locuitorii satului Chetrosu unde a discutat despre problemele localității

MAIA SANDU, Președinta Republicii Moldova: „Ne dorim ca să avem condiții de elementare de viață în fiecare localitate, vreau să spun că noi în ultimii 2 ani am construit 800 de kilometri de apeduct în țară, dar evident că asta nu înseamnă că am ajuns în fiecare localitate, am prioritizat și o să prioritizăm și o să încercăm să localizăm resurse în continuare și pe intern și pe extern ca să continuăm aceste proiecte, pentru că apa la robinet chiar este condiție elementară de viață.”

Oamenii din Chetrosu și-au spus păsul și speră ca problemele comunității să fie rezolvate

„Ce-a mai stringentă „problemă” acum, dacă s-ar putea să ne facă o canalizare pentru sat, aceasta este cea mai stringentă și drumurile în mare parte s-au făcut, au mai rămas la periferii și mergem înainte.”

„Să ne îmbunătățească condițiile de trai, să avem canalizare, lumină pe străzi unde nu este, pentru că pe strada centrală este lumină, dar pe la periferii nu peste tot, să avem o siguranță pentru a nu avea frică de a trăi în sat, mai multe colaborări cu administrarea.”

„Am lucrat câte 40 de ani și avem 3.000 de lei pensia, da eu am 2.000 i-a uite ce pensie. Am fost azi la policlinică și mi-am făcut picurătoare și nici nu îmi ajunge.”

„Să spună care este realitatea, dumneaei umblă foarte mult cu Integrarea Europeană, dar lumea nu este la curent, îi indusă în eroare de alții, că e NATO, că e nu știu ce, da să spună ea, să auzim din gura dumneaei, asta vrem.”

„Tare puțină pensie primim. – Ce pensie aveți? – 2.000, putem să ne descurcăm cu 2.000 la așa vreme. Și canalizare nu e, fiecare și-a făcut cu puterile lui. Gazul e scump, da.”

În cadrul vizitei de lucru, Maia Sandu a participat și la ceremonia de comemorare a domnitorului Ștefan cel Mare. Întâlnirea a avut loc în cadrul vizitei de lucru a președintei în raionul Drochia.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Încă un candidat independent la prezidențiale. Jurnalista Natalia Morari și-a anunțat intenția

Jurnalista Natalia Morari și-a anunțat intenția de a candida independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie. „Nu am urmărit...

/FOTO/ Șapte drumuri publice au fost afectate de intemperii: Drumarii au intervenit în Dubăsari, Criuleni, Glodeni și Dondușeni

În urma vântului și ploilor din seara zilei de ieri, drumarii din cadrul întreprinderilor rutiere S.A „Drumuri” au fost...
  sursa: cursbnm.md