fbpx
24.7 C
Бэлць
marți, iulie 16, 2024

/VIDEO/ Primii piersici moldovenești se vând la piața din Bălți. Sunt aduși de la sud

Citește și:

Primii piersici moldovenești au apărut la piața din Bălți.

„Piersici 35 kilogramul, moldovenești de la sud, primii piersici moldovenești, gustoși, numai că încă nu se desprind. – Oamenii cumpără sau? – Încă nu chiar, pentru că abia, abia încep, prețul e cam mare și de atâta nu prea se cumpără. Piersicul bine merge când el costă 25 de lei.”

„45 de lei. Cumpără câte doi-trei piersici, un kilogram, mai mult nu, oamenii sunt săraci, dar cumpără, cine vine de peste hotare cine are bani ei și cumpără.”

Oamenii spun că piersicii sunt scumpi și așteaptă să se ieftinească.

„Dacă piersicii sunt primii înseamnă că sunt scumpi, deodată e așa, pe urmă dacă vor fi mai mulți, atunci poate se vor ieftini.”

„Pentru Moldova e cam scump. Cumpărăm, că nepoții mai cer și trebuie să le dai ceva bun. La sănătate, cu inima piersicii sunt foarte buni.”

„Eu cred că e cam scump, nu știu, în general nu se știe norma. E un fruct, în orice fruct sunt vitamine și cred că e foarte folositor.”

Prețul piersicilor la piața din Bălți variază între 30 și 45 de lei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Programul Național de accelerare a dezvoltării mun. Bălți

Municipiul Bălți va putea deveni un centru urban competitiv și sustenabil, grație noului Program Național de accelerare a dezvoltării...

/VIDEO/ Unde își petrec timpul liber bălțenii: „Tufari de jur împrejur”

Vara, odată cu perioada vacanțelor și concediilor, bălțenii spun că simt mai mult ca niciodată lipsa locurilor amenajate pentru...
  sursa: cursbnm.md