fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

/VIDEO/ PSRM nu-și va retrage candidatul de la Bălți. Maxim Moroșam merge în turul doi

Citește și:

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova nu-și va retrage candidatul la funcția de primar al orașului Bălți, Maxim Moroșan, a declarat liderul socialiștilor, Igor Dodon. 

„PSRM condamnă acțiunile guvernării de excludere din cursa electorală a unor candidați care au acces în turul doi. Chiar dacă sunt întrebări față de unele campanii electorale a unui sau altui candidat, aceste acțiuni trebuia să aibă loc înainte de finalizarea alegerilor, nu după. Noi condamnăm excluderea unui candidat care a trecut în turul doi la Bălți. Înțelegem că PAS ar dori să excludă și candidatul nostru din cursa electorală. Domnul Maxim Moroșan a avut o campanie electorală foarte bună la Bălți și acum este candidatul pentru turul doi. PAS ar dori să păstreze controlul asupra municipiului Bălți, de aceea noi vom lupta pentru Bălți. Anunțăm oficial, PSRM nu își va retrage candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți”, a declarat Dodon.

Potrivit rezultatelor primului tur, în cel de-al doilea urma să acceadă candidatul desemnat de Partidul Politic „Partidul Nostru”, Alexandr Petkov și candidata independentă Arina Corșicova, care ulterior a fost exclusă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un ucrainean torturat de ruși cu electroșocuri a depus o plângere pentru crime de război în Argentina

Un ucrainean a depus o plângere penală la un tribunal din Argentina împotriva forțelor de ocupație ruse care l-au...

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...
  sursa: cursbnm.md