fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

/VIDEO/ Rând imens la o întreprindere municipală din Bălți. Oamenii stau la coadă câte 3-4 ore

Citește și:

Coadă imensă la sediul Întreprinderii Municipale Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți. Zeci de oameni stau în rând ore în șir pentru ași actualiza contractul de evacuare a gunoiului. Angajații întreprinderii nu au dorit să vorbească, iar administrația nu a răspuns la telefon pentru a comenta situația.

Oamenii spun că sunt nemulțumiți că stau în rând de la ora 7.00, iar la ora 12.00, încă nu au reușit să încheie contractul.

„Am venit ca să încheiem contractul pentru evacuarea gunoiului. Uitați-vă ce rând. Oamenii stau în rând de la ora 7.00 și iată vii la ora 8.00 stai așa în rând. Toți stau așa, e absurd.”

„În celelalte zile, oamenii stau de la 7.00, alții vin și la 6.00 să prindă rând. Marți am stat în rând 4 ore și am înghețat, ei au plecat la masă și s-au întors la 13.00. Astăzi au spus că vor lucra în timpul mesei. Dar se poate de rezolvat aceste probleme, uitați-vă la acești oameni.”

„Am tensiune, am ieșit de la spital că am avut COVID, cum să stau aici de dimineață și să nu mănânc.”

„Lasă să vină oamenii acasă să încheiem contractul, cum era mai înainte, dar nu cum acum se adună lumea aici. Desigur că și COVID-ul se va răspândi. Până la 1 martie, cum până la 1 martie vor încheia toți contracte. Și de fiecare dată când mergi cu transportul și vezi acest rând fără sfârșit.”

„La ora 8.00 era rând mare aici și eu mi-am făcut întrebările mele și ar am venit. Până la ora 17.00, poate voi reuși, dacă va ieși, dacă nu, o să venim mâine.”

Unii locuitori ai municipiului au venit și cu recomandări pentru administrația DRCD. 

„Au rămas 15 oameni, până la șapte seara s-a termina. Se poate de făcut online sau ceva, oamenii șed. Nu trebuia să fie organizat iarna, trebuia vara, primăvara, de pus niște scaune aici.”

„Dacă ar fi fost de organizat normal, eu cred că era destul de simplu, ca inspectorii aceștia care merg pe străzi și duc chitanțele, ar putea să vină cu aceleași contracte pe loc, să verifice actele și pe loc să semneze contractul. La deservire stau trei persoane, ar putea fi nu trei, ar putea fi șase, ar putea fi opt persoane.”

Administrația întreprinderii nu a răspuns la telefon pentru a oferi o explicație, iar angajații nu au dorit să vorbească.

Pe factura de achitare a locuitorilor din Bălți, data limită pentru actualizarea contractului de evacuare a gunoiului este 1 martie.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...

/VIDEO/ Biserica din lemn din satul Măcăreuca riscă să se prăbușească. Autoritățile nu au mijloace financiare

Biserica din lemn din satul Măcăreuca, are peste 230 de ani, iar ultima slujbă a fost ținută anii 90 https://youtu.be/B1bPDgzS3PA „Ați...
  sursa: cursbnm.md