fbpx
12.6 C
Бэлць
duminică, aprilie 14, 2024

/VIDEO/ Reacția expertului în energetică, Sergiu Tofilat, cu privire la „prețul” gazului în Găgăuzia: „Vă îndemnăm să nu dați crezare poveștilor lui Șor”

Citește și:

Expertul în energetică, Sergiu Tofilat declară că este imposibil de oferit gaze naturale locuitorilor din UTA Găgăuzia cu 10 lei. Acesta îndeamnă lumea să se înregistreze pentru compensații și să nu se lase păcăliți cu „povești de-a lui Șor”.

Sergiu Tofilat: „Se pare că Șor și echipa sa nu încetează să ofere noi informații. Astăzi, marioneta Guțul a prezentat o altă hârtie, pretinsă dovadă a plății pentru „achiziția gazului”. Nu credeam că pot fi atât de incompetenți. În primul rând, aceasta nu reprezintă o plată, ci doar o simplă scrisoare fără nicio valoare. Vă rugăm să publicați ordinul de plată din bancă, astfel încât să putem verifica dacă ați transferat cu adevărat fonduri. În al doilea rând, în documentul vostru denumit „contract” este specificat că achitarea pentru gaz se face în luna următoare. Atunci de ce efectuați un avans? Se pare că nici măcar nu citiți informațiile absurde pe care le înfățișați; sunteți niște mincinoși obișnuiți. Dragi cetățeni, vă îndemnăm să nu dați crezare poveștilor lui Șor, deoarece există riscul să rămâneți fără gaz în timpul iernii. Este mai înțelept să vă înregistrați pentru compensații.”

Bașcana Unității Teritoriale Autonome (UTA) Găgăuzia Evghenia Guțul a anunțat că locuitorii regiunii ar urma să plătească un preț preferențial pentru gazele naturale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md