fbpx
5.1 C
Бэлць
duminică, martie 3, 2024

/VIDEO/ Renato Usatîi – mărul discordiei la ședința Consiliului Municipal Bălți. Lipsa acestuia a stârnit dispute între primar și socialiști

Citește și:

Lipsa lui Renato Usatîi de la ședința Consiliului Municipal Bălți a stârnit dispute în timpul pauzei. Membrii partidului socialiștilor i-au cerut socoteală noului primar, susținut de formațiunea „Partidului Nostru”. Potrivit aleșilor locali Renato Usatîi în loc să vină la ședință, a plecat în România la vânat gâște.

PAVEL VOICU, Consilier municipal: „Da el a plecat la vânătoare. – Cine va spus așa ceva? – Dumneavoastră ați spus că a plecat după investiții. – Da, eu așa și am spus. – Da el e la vânătoare de gâște în România. – Cine va spus? – Eu cunosc și o să vă arăt fotografii. – Vă rog să-mi arătați”

„Domnul Voicu, dumneavoastră… – Aveți o privire vicleană domnul primar.”

Cearta a continuat și cu alt membru PSRM, care s-a arăta deranjat de felul în care s-a expus primarul Alexand Petkov despre procedura de constituire a comisiile consultative de specialitate.  

MAXIM MOROȘAN, Consilier municipal: „Numai ce ați spus că se poate de împărțit egal, se poate de împărțit „po brațki”, eu nu știu ce fel de înțelegeri aveți și cum le împărțiți, dar eu consider că aici trebuie să fie totul egal și cinstit. Dar nu „po brațki”. „Po brațki”, o să împărțiți acolo, împreună cu Renato.”

ALEXANDR PETKOV, Primarul municipiului Bălți: „Po brațki”, în mod egal sau altfel, nu știu de ce ați decis că „po brațki” cumva vă ofensează, poate. – Nu pe mine, dar toți cei prezenți. – Pe cine, dumneavoastră sunteți din partea tuturor? ”

„Eu mă bucur că deocamdată nu aveți pretenții. – Nu am pretenții, dumneavoastră știți care sunt pretențiile.”

La ședința Consiliului Municipal Bălți din 28 noiembrie, au participat 33 de consilieri, din 35.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cum vrea Dubai să construiască cel mai mare aeroport din lume, care va gestiona peste 160 de milioane de pasageri pe an

În urmă cu puțin mai mult de 10 ani, în octombrie 2013, un A320 al companiei Wizz Air care...

UE va examina un nou ajutor de apărare pentru R. Moldova

Europenii iau în calcul un ajutor suplimentar de apărare pentru Republica Moldova în condiţiile în care Rusia își continuă...
  sursa: cursbnm.md