fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

/VIDEO/ Ședință cu scântei la Consiliul Municipal Bălți. Mai mulți consilieri au părăsit sala

Citește și:

„Încă odată repet, vă aduc aminte că ați votat pentru codul de etică a consilierilor municipali în cadrul consiliului. De aceea vă îndemn să fiți rațional, liniștit și să respectați regulile, pentru care ați votat ridicând mâna.”

ELENA GRIȚCO, consilier municipal din partea PP Partidul Nostru: „Suntem oameni cu cultură înaltă, educați, cu studii superioare, nu ne face față să ne purtăm în halul acesta. Și acum revin la ordinea de zi. Da, Slva Bogu.”

Dispute la ședința Consiliului Municipal Bălți. Mai mulți consilieri din diferite fracțiuni au părăsit ședința, după ce nu au fost de acord cu unele subiecte care au fost introduse pe ordinea de zi, în ultimul moment de către fracțiunea majoritară.   

SERGIU BURLACU, consilier municipal independent: „Ținând cont că a fost aprobată ordinea de zi a ședinței Consiliului Municipal, care este una nereprezentativă, prin voința votanților, eu părăsesc sala de ședință. – Să batem din palme sau nu? – Nu trebuie.”

SERGHEI GRAMMA, consilier municipal din partea PSRM: „La mijloc ședinței consiliului municipal, fracțiunea majoritară roagă să se întrerupă ședința pentru întrebările adăugătoare care toate țin de terenuri. Încă odată arată, cât la momentul actual este politizată primăria și ce se petrece în municipiul Bălți la acest moment. Eu în asta nu vreau să particip și fracțiunea socialiștilor părăsim ședința. Puteți discuta ce doriți, dar vouă rușine!”

După pauza de 10 minute, anunțată de fracțiunea majoritară, ședința a continuat cu doar 19 consilieri.

CRISTINA CRAIEVSCAIA-DERENOVA, consilier municipal din partea PP Partidul Schimbării: „Faptul că au părăsit toți ședința, fracțiunea Socialiștilor, fracțiunea Partidului Nostru și Burlacu, am impresia că toți se fierb într-o oală și probabil, este doar părerea mea, ar fi o înțelegere între ei ascunsă.”

Consiliul Municipal Bălți, în acest mandat a fost constituit din 35 de consilieri.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un ucrainean torturat de ruși cu electroșocuri a depus o plângere pentru crime de război în Argentina

Un ucrainean a depus o plângere penală la un tribunal din Argentina împotriva forțelor de ocupație ruse care l-au...

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...
  sursa: cursbnm.md