fbpx
20 C
Бэлць
duminică, iunie 16, 2024

/VIDEO/ Spectacole în limba rusă pe scena Naționalului bălțean. Spectatorii au rămas încântați de prestație

Citește și:

Teatrul din Tiraspol a prezenta trei spectacole pe scena Naționalului bălțean în cadrul evenimentelor consacrate Zilei Europei.

„Eu doresc. Eu doresc Eleni, vreau, vreau, vreau pe dumneavoastră să vă rog Vreau să începem totul de la început Eleni. – La revedere domnule!”

Spectatorii au rămas încântați de prestație

„Noi am fost și aseară, nouă foarte mult ne-a plăcut. Noi ne-am invitat toți toți prietenii noștri, care vorbesc limba rusă.”

„E locul meu preferat, dacă este posibilitate, noi întotdeauna venim. Iată ne-am strâns prietenii, cineva a mai fost, cineva e pentru prima dată, am fost și aseară. Teatrul este spectaculos de la sine, colecțiile de costume sunt frumoase, actorii joacă impecabil.”

„Emoții, gânduri noi, chiar și la cunoscutele acte dramatice, în general pentru mine e o ridicare emoționantă.“

„Ultimul iubit înflăcărat” a fost unul din spectacolele prezentate de actorii la Tiraspol

DENIS APTER, directorul Teatrului de Dramă și Comedie „N. Aroneţkaia” din Tiraspol: „Spectacolul este despre iubire, cum și multe alte opere sunt despre dragoste, un tânăr a încercat, a experimentat, la plictisit viața de familie și a decis să încerce o relație în afara cuplului, dar mai degrabă sau mai târziu, încercând și înțelegând că nu e chiar totul atât de interesant el decide să se întoarcă la iubita sa.”

„Beți whisky? – Eu beau, eu beau whisky, jim tonic și altceva, ce mai aveți în repertoar? – Numai whisky, whisky pentru pisicuță. L-am cumpărat la reducere.”

DMITRII AHMADIEV, regizor, RU: „Un public extraordinar, știți cum, oamenii care vin cu inima deschisă la teatru ei întotdeauna sunt oameni. Ultima oară am fost mai bine cu 30 de ani în urmă, undeva 32 de ani în urmă am fost la teatrul din Bălți și să vă spun sincer după reacția omenească, diferență în general nu există.”

INA ILAȘCIUC, Directoarea Teatrului Național Vasile Alecsandri din Bălți: „Găzduim un teatru de peste râul Nistru și uite că, cultura unește nu numai cele două maluri de Prut, dar și cele două maluri de Nistru și asta poate doar să bucure. Iar în arhiva Teatrului Național am găsit un program al Teatrului din Tiraspol din anul 1983 și vrem astăzi să le dăruim acest program pentru că, cred eu că valoarea istorică este pentru ei mai importantă.”

Costurile legate de punerea în scenă a spectacolelor au fost suportate de către Delegația Uniunii Europene în Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Primii piersici moldovenești se vând la piața din Bălți. Sunt aduși de la sud

Primii piersici moldovenești au apărut la piața din Bălți. https://www.youtube.com/embed/xtFYGBqOe4M „Piersici 35 kilogramul, moldovenești de la sud, primii piersici moldovenești, gustoși,...

Planul de activitate al Consiliului Raional Florești pentru 2024

Care sunt direcțiile prioritare de dezvoltare pentru anul 2024 ale Consiliului Raional Florești, care este bugetul instituției, dar și...
  sursa: cursbnm.md