fbpx
1.5 C
Бэлць
luni, decembrie 4, 2023

/VIDEO/ Start VOT. Pentru ce au votat cei mai matinali bălțeni

Citește și:

Chiar de la primele ore ale dimineții, bălțenii se prezintă la urnele de vot pentru a-și exercita dreptul la vot. În municipiul Bălți, potrivit reprezentanților Comisiei Electorală Centrală,  toate secțiile s-au deschis la timp, la ora 7.00. Membrii comisiilor au intonat imnul de stat.

SILVIA CUCIUC, președinta sectorului 7: „S-a deschis la vreme, s-a interpretat imnul Republicii Moldova. Până când alegătorii au început să vină care-s mai dimineața, cei care pleacă la serviciu, au venit să își facă datoria. Buletinele ieri au ajuns, la timp, avem 1314 alegători pe sector.”

Oamenii s-au grăbit să voteze dis de dimineață pentru un viitor prosper și condiții mai bune de trai.

„Pentru copiii noștri ca să fie acasă, aici în țară. – credeți că e posibil? – E posibil. Sunteți cei mai matinali alegători. – Pentru că plecăm la serviciu.”

„Nu pentru mine, dar pentru urmașii noștri. – credeți că e posibil aici la Bălți? – Mă rog, cred că da. Cred că da, sperăm.”

„Pentru un trai mai bun, pentru pensionari,  pentru copiii din orașul nostru, pentru un viitor mai bun. Au fost fel de fel de reviste, jurnale, ne-am informat.”

„Cred că poate va fi ordine în acest oraș, la urma urmei, iată asta ce au început să facă ultimele luni este doar de văzul lumii. Da, eu m-am pregătit pentru asta deja.”

În total, în Republica Moldova au fost deschise 1958 de secții de vot, dintre care 60 în municipiul Bălți.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

La Bălți se va desfășura workshopul „Calea către UE: progrese și oportunități pentru Republica Moldova”. Cum poți participa

Asociația pentru Politica Externă (APE) invită toți doritorii la workshopul „Calea către UE: progrese și oportunități pentru Republica Moldova”.  Data:...

/VIDEO/Forumul Mass-Media 2023: Dezinformarea nu dispare, își schimbă canalele de răspândire

Dezinformarea nu dispare, doar se transformă sau își schimbă canalele de răspândire. Și aceasta în pofida remediilor care credeau...
  sursa: cursbnm.md