fbpx
11.2 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

/VIDEO/ Tragedie fără precedent la Glodeni. Și-ar fi omorât prietenul la o ceartă. Rudele victimei, nemulțumite de desfășurarea anchetei

Citește și:

„– Puișorul meu, frumușelul meu, puișorul meu, puișorul mamei, frumușelul mamei, nu mai vii tu mamă acasă.”

Din prieten, în călău. Sergiu, un tânăr din satul Hîjdieni, Glodeni ar fi fost bătut cu cruzime de către un prieten și abandonat fără suflare pe malul unui iaz. Mama bărbatului nu-și găsește locul și vrea să facă dreptate pentru fiul ei. Potrivit acesteia, oamenii legii încearcă să mușamalizeze cazul, așa cum presupusul ucigaș se află în arest la domiciliu. Vă anunțăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

ELIZAVETA POPA, Mama victimei: „L-au lăsat pe malul iazului mort, într-o temperatură de 36-37 de grade, crunt l-au bătut, ucigașii au fugit, l-au lăsat fără suflare. Au crezut că o să astupe așa cum vreau ei, l-au înecat cu capul în pământ uscat, urmele la băiatul meu, în gură a fost plin cu pământ și nasul plin cu pământ. L-au avut pe băiatul meu, a fost ca o minge de fotbal la dânșii a fost.”

Femeia își dorește ca responsabilii să facă dreptate pe cazul dat, iar ucigașul să fie pedepsit conform legii.

ELIZAVETA POPA, Mama victimei: „Cerem lege, cerem dreptate, cred că legea din Moldova să meargă pe drum corect, nu dacă sunt oameni de cultură au dreptul să bată în altă lume. Vreau lege, vreau dreptate, vreau ca poliția să se ocupe de cazul dat, amuș sunt două săptămâni, miercuri, poliția a tăcut. Iaca băiatul meu, totul este ucis, amuș vă arăt fotografii, totul este ucis, coastele rupte, mâinile rupte, nas turtit complet, maxilarul umbla, te temeai să-l cuprinzi.”

Mătușa decedatului nu-și poate imagina cum s-a întâmplat una ca asta. Potrivit ei, cei doi erau prieteni buni și chiar cumetri.

MARIA BRÂNZANU, Mătușa victimei: „Iaca el zâmbește, el s-a dus zâmbind la moarte, el nu s-a dus la pește, dar la moarte s-a dus și trebuie să fie pedepsit, că el o să iasă, câți ani o să facă, el o să iasă înapoi să spunem, dar al nostru nu mai vine înapoi. Dar el parcă într-un fel ținea la dânsul, când auzea că îl sună, parcă Doamne ferește, mă duc repede la cumătrul Ădic. El i-a botezat băiețelul de la Moscova, era încă flăcău, nu era căsătorit, foarte ne pare rău.”

Sătenii nu-și pot explica ce s-ar fi întâmplat între cei doi și ce l-ar fi făcut pe bărbat să recurgă la asemenea gest.

„Eu nu cred nici în ziua de astăzi, că a fost și s-a întâmplat întâmplarea asta, pentru că ei erau buni prieteni, dar de la ce s-au luat nu pot înțelege, a fost un băiat tânăr, 34 de ani după cum știți, aceasta este o tinerețe care abia se începe.”

„Băieți buni parcă erau, dar ce s-a întâmplat nu știu, dar știu că băieți buni. Parcă nu aș crede el așa să fie, el așa să facă, dar ce s-a întâmplat numai ei știu ce a fost acolo. Până cum nu am auzit nimic să facă, nici de director, nici de băiatul acesta să fie , să facă ceva rău.”

„Parcă nu mi-ar veni să cred, să mp ajute careva și tot la urmă el să rămână vinovat. Ei sunt într-o mahala acolo și se ajutau unul pe altul eu știu.”

„Consider că nimeni nu are dreptul să i-a viața unui om. Un om ca toți oamenii, dar nimeni nu știe ce are omul în mintea lui, și în suflet.”

Potrivit poliției, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar ulterior unul dintre ei a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, părții vătămate.

SVETLANA TALPĂ, Ofițer de presă, IP Glodeni: „Din cercetările preliminare, polițiștii au stabilit că la 23 august, trei bărbați locuitori ai satului Hîjdieni, raionul Glodeni, au mers să pescuiască la un iaz din localitatea Camenca, din același raion, peste o perioadă de timp, din motive necunoscute, între doi bărbați s-ar fi iscat un conflict, în urma căruia unul dintre bărbați iar fi aplicat celuilalt mai multe lovituri în regiunea capului, astfel provocându-i multiple leziuni.”

Crima s-a produs pe data de 23 august, în apropierea unui iaz din satul Camenca, raionul Glodeni.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Biroul de Reintegrare despre faptul că Transnistria ar putea solicita alipirea la Rusia: „Tiraspolul e conștient de consecințele pe care și le asumă”

Biroul politici de reintegrare a reacționat în urma informațiilor apărute în spațiul public precum că regiunea transnistreană ar urma...

/VIDEO/ Transformarea digitală- o prioritate a Digital Innovation Hub din Moldova

Companiile din sectorul de afaceri, în mare parte întreprinderile mici și mijlocii, dar și alte instituții din nordul țării...
  sursa: cursbnm.md