fbpx
25.2 C
Бэлць
miercuri, iunie 19, 2024

/VIDEO/ Trei bărbați au fost reținuți, după 13 percheziții într-un dosar de escrocherie de peste șapte milioane de lei

Citește și:

Un grup de persoane specializat în escrocherii, care a prejudiciat atât companii, cât și particulari cu peste 7,5 milioane de lei, este documentat de oamenii legii. Suspecții sunt trei bărbați cu vârstele cuprinsă între 36 și 69 ani, care au fost reținuți.

https://www.youtube.com/watch?v=nZeQaOlFkDA

Pe parcursul anilor 2020-2021, mai multe persoane dintr-o companie au convenit cu administratorii altei companii din Moldova să dobândească ilicit bunurile altor persoane. Astfel, sub pretextul menținerii relațiilor economice de lungă durată și în scopul livrării produselor agricole importate din Ucraina, trei angajați ai acestor companii au cerut și au primit de la mai multe companii și persoane peste 7,5 milioane lei, pretinși „în avans”. Până în ziua de azi, însă, păgubiții nu și-au primit produsele agricole promise.

Urmare a 13 percheziții la proprietățile imobile și mobile ale suspecților au fost depistate și ridicate: telefoane mobile, carduri bancare din Moldova și Ucraina, tehnică de calcul, înscrisuri de ciornă, cartele telefonice, contracte, ștampile – inclusiv ale unor întreprinderi înregistrate în zone off-shore.

În continuare, oamenii legii desfășoară acțiuni de urmărire penală și măsuri de investigații pentru acumularea și a altor probe și identificarea altor persoane care au avut de suferit în urma acțiunilor ilegale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Un șofer băut și fără permis, a intrat cu mașina într-o casă, la Briceni

Un bărbat de 42 de ani din raionul Briceni a intrat cu mașina într-o casă, după ce a urcat...

/VIDEO/ Fericire mare pentru copii: S-a deschis tabăra din Cuhureștii de Sus

Tabăra prietenia din comuna Cuhureștii de Sus și-a deschis larg porțile pentru copii.  SEVIVI AIVOVA, elevă: „Mi-a plăcut că am...
  sursa: cursbnm.md