fbpx
23.3 C
Бэлць
joi, iulie 18, 2024

/VIDEO/ Troleibuzele din Bălți au stat pe loc aproape o oră. FULGER desfășoară exerciții tactice

Citește și:

Troleibuzele din Bălți au stat pe loc pentru aproximativ 1 oră. Oamenii au fost nevoiți să coboare în ploaie și să-și continue drumul pe jos. Totul pentru că mascații de la Fulger desfășoară exerciții tactice.

Pasagerii care au fost nevoiți să coboare din transportul public s-au arătat nedumeriți de cele întâmplate.

„În ultima perioadă, ceea ce se întâmplă în Moldova este ceva strașnic. Când a mai fost așa ceva, Moldova este o țară pașnică. Niciodată moldovenii nu au agresat pe nimeni. Iar aici una ca asta. Acolo bombardează, acolo împușcă, dincolo zboară, cumpără radare, la ce bun ele, Doamne ferește!”

„Se spune că sunt careva exerciții. Iată stăm, așteptăm, așteptăm. – Nu întârziați. – Întârzii. – Ce veți face? – Voi aștepta.”

„Exerciții, au loc exerciții, pe neprins de veste. Nu știm ce este. Toți oamenii stau și așteaptă. Eu întârzii la medic. Eu întârzii.”

„Noi singuri am ieșit pentru că ne-au spus că o oră o să stea. De aceea, eu merg la policlinică și nu pot ajunge nicicum. Stau și aștept, nu știu ce să fac. O lună am așteptat medicul, dar acum să ajung nu pot.”

„Sunt iritată, o oră stau în stație, dacă știam nici nu ieșeam din casă. Eu am înghețat deja. Suntem nevoiți să mergem pe jos. 00:25

„Ei, ce să facem, să stau, eu trebuie să mă duc la țară, eu sunt de la țară, să stau până diseară aici? Trebuie să merg până în centru, eu trebuie să mă duc în raionul Fălești.”

Exercițiile tactice vor continua astăzi și mâine, 3 și 4 iulie 2024 și fac parte din planul de acțiuni al instituției și sunt organizate periodic în vederea perfecționării abilitaților de intervenție ale mascaților.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/METEO/ Ploi și cer noros. Cum va fi ziua de astăzi, 18 iulie 2024

Temperaturi ridicate, dar și ploi pe întreg teritoriu al țării. Meteorologii prognozează pentru ziua de astăzi,18 iulie, maxime de...

Medvedev amenință cu un război mondial dacă Ucraina va adera la NATO

Fostul preşedinte al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a menționat că aderarea Ucrainei la forțele NATO ar însemna o declaraţie...
  sursa: cursbnm.md