fbpx
15.3 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

/VIDEO/ Un bărbat în stare de ebrietate din raionul Anenii Noi a luat ostatici trei copii amenințând că îi va omorî

Citește și:

Un bărbat în vârstă de 24 ani din satul Mereni, raionul Anenii Noi, a fost reținut în dimineața zilei de ieri, 5 octombrie, cu ajutorul unui echipaj „Fulger”, după ce fiind în stare de ebrietate, a luat trei copii ostatici.

În timpul nopții, bărbatul și-a sunat soția, amenințând-o că, o va omorî, dacă aceasta va da declarații împotriva lui, într-o cauză penală în care este vizat. Speriată femeia a plecat de acasă, lăsând copiii în grija unei rude.

Dimineață, bărbatul a venit acasă, în stare de ebrietate avansată și i-a aplicat câteva lovituri de cuțit, femeii în grija căruia erau lăsați copiii cu vârste de 7, 4 și un anișor.

Femeia a reușit să fugă și să anunțe polițiștii. Imediat la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, dar și mascații de la „Fulger”. După lungi tratative cu ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu și cu șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, bărbatul agresiv, continua să țină cuțitul în regiunea gâtului copilului, de 4 anișori, luat ostatic, amenințând că îl omoară.

La un moment dat, șeful poliției observând că viața copilului este într-un pericol iminent a decis să intervină personal în forță, reușind să-l salveze. În timpul operațiunii de salvare, angajatul poliției a fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.

Exact în același moment, datorită intervenției profesioniste a angajaților „Fulger” și cei de la INI, agresorul a fost pus la pământ.

Bărbatul este tatăl biologic al copilului de un anișor, ceilalți doi copii fiind ai femeii din altă căsătorie. Acesta este fost militar în cadrul forțelor armate și are o pregătire fizică foarte bună.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru „luare de ostatici” a „două sau mai multe persoane”, inlcusiv „în privinţa unui minor” iar bărbatul a fost reținut pentru 72 ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 6 până la 12 ani de închisoare cu sau fără amendă în mărime de până la 67.500 lei.

Vă atenționăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md