fbpx
24.1 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

/VIDEO/ Un primar din raionul Sîngerei a părăsit Partidul Socialiștilor. „Vreau să fiu un primar pentru toți, să colaborez cu consiliul raional și cu Guvernul RM”

Citește și:

Primarul satului Sîngereii Noi, Galina Guțu, a părăsit Partidul Socialiștilor din partea căruia a candidat la această funcție și se declară primar independent. Guțu a făcut anunțul într-o postare pe rețelele de socializare, în prezența administrației raionale. 

GALINA GUȚU, primarul satului Sîngereii Noi: „Vreau să mă declar un primar independent, vreau să fiu un primar pentru cetățenii comunității noastre, pentru societatea noastră, să colaborez cu Consiliul raional, cu Guvernul RM. Și vreau ca comunitatea noastră, care este una vie, dezvoltată , oameni tineri, cu mulți agenți economic să se dezvolte în continuare.”

Președintele raionului, Grigore Corcodel recunoaște că satul Sîngereii Noi nu a beneficiat de investiții din bugetul raional pe motiv politic.

GRIGORE CORCODEL, Președintele raionului: „Ne pare rău că nu am putut să susținem această primărie cum susținem și alte comune, deoarece vă dați seama că multe finanțe, multe probleme au fost repartizate politic. Acum eu vreau să declar pentru toți cei care locuiesc în comună că vom susține până la final de mandat într-atât ca oamenii să simtă această schimbare.

În raionul Sângerei sunt 26 de primari, dintre care 7 au candidat din partea PSRM, 6 reprezintă Blocul electoral ACUM, Platforma DA și PAS și 6 de la Partidul Democrat, 3 au candidat independent și câte unul de la Partidul Nostru, Partidul Unității Naționale, Uniunea Salvați Basarabia și Partidul Liberal Democrat din Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Mai mulți români sunt acuzați că au folosit diplome de Bacalaureat false pentru a obține certificate de manager de transport marfă

10 români sunt cercetați de polițiști, după ce ar fi folosit diplome de Bacalaureat false, pentru a obține certificate...

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...
  sursa: cursbnm.md