fbpx
-2.7 C
Бэлць
sâmbătă, decembrie 9, 2023

/VIDEO/ Urgie în capitală. O familie s-a trezit cu un copac în casă

Citește și:

Ghinion pentru o familie din capitală. Un copac a spart tavanul unei locuințe în urma furtunii de ieri din Chișinău. Din fericire, în momentul impactului nimeni nu era acasă și nu a avut de suferit.

O femeie a distribuit pe pagina sa de Facebook mai multe imagini, din care se poate observa cum o parte din creanga căzută atârnă chiar din podul casei.

„E mare Dumnezeu puterea ta….Am avut noroc ca nu eram acasă…Sănatate să fie..restul se repara…
sf.Pantelemon păzește-ne de toate necazurile…”, a scris femeia.

Menționăm că ploaia de aseară a făcut ravagii în mai multe sectoare din Capitală. Salvatorii au fost nevoiți să intervină în mai multe situații excepționale, în special la pomparea apelor și defrișarea copacilor căzuți.

Pe strada Iazului nr. 2/4, angajații IGSU au pompat apa dintr-un subsol a unui bloc de locuit. De intervenția specialiștilor a fost nevoie și în localitatea Grătiești a municipiului, după ce o creangă a căzut peste o conductă de gaz din strada Bogdan Petriceicu Hașdeu 31. Pe strada Kiev 12 din capitală, salvatorii au avut misiunea de a defrișa un copac căzut peste un automobil. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime. Defrișări de arbori au fost realizate și pe străzile Matei Basarab, Mihail Sadoveanu și Bogdan Voievod din capitală”, au declarat angajații IGSU.

Conform datelor recepționate de la furnizorii de energie electrică ieri seara 18 loclalități nu aveau energie electrică. În această dimineață doar 3 localități din raioanele UTAG Găgăuzia și Cantemir sunt parțial deconectate de la energia electrică.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

1 COMENTARIU

  1. Vanea ceban se jaluea ca nu-l ajuta armata la inlaturarea copacilor, pomparea apei din subsoluri s.a. Mai
    Vanea, mai, pe care armata tu o vreai? Poate pe apmata 14 a fascistilor rusi? Ca tare mai vreti sa lingeti c…ru rusilor asa cum era povestea lor cu „малчиш-плохиш „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Două vinuri spumante moldovenești, în top 10, la concursul „Effervescents du Monde 2023” din Franța

Vinurile spumante moldovenești au obținut cinci medalii de aur și șapte medalii de argint în cadrul concursului internațional „Effervescents...

Igor Grosu, la Forumul Primarilor: Parlamentul va reexamina Codul electoral în vederea înăspririi sancțiunilor privind coruperea alegătorilor

După scrutinul local din această toammă, Parlamentul va reexamina Codul electoral în vederea înăspririi sancțiunilor privind coruperea alegătorilor. Declarația...
  sursa: cursbnm.md