fbpx
17.7 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

/VIDEO/ Urmărire ca în filme cu peste 200 kilometri pe oră. Doi tineri din nordul țării reținuți

Citește și:

Au urcat pe o motocicletă fără numere de înmatriculare și au gonit cu peste 200 kilometri pe oră pentru a scăpa de poliție. Este isprava a doi tineri în vârstă de 20 și 29 ani, originari din raioanele Drochia și Fălești.

Urmărirea ca în filme a avut loc joi, 30 iulie. Polițiștii uni echipaj de patrulare care se afla la menținerea siguranței circulației rutiere, pe șoseaua Balcani din municipiul Chișinău, au observat o motocicletă sport fără numere de înmatriculare.

Inspectorii au solicitat prin intermediul sistemului luminoscent și sonor să stopeze. Din păcate, șoferul motocicletei a accelerat și a început să se deplaseze haotic printre mașini, riscând să provoace în orice moment o tragedie.

Pentru a se eschiva de poliție, șoferul a accelerat până la 220 de kilometri pe oră printre mașinile civile.

Pe teritoriul raionului Orhei, echipele de patrulare INSP al IGP au blocat totalmente traseul, iar șoferul motocicletei a fost stopat forțat.

La ghidonul unității de transport se afla un tânărul de 20 ani, celălalt, care era și proprietarul motocicletei, se afla în calitate de pasager.

Proprietarul a declarat că a procurat motocicleta de la un bărbat care a adus-o din Europa dezamblată prin intermediul coletelor și tot el a asamblat-o.

Ambele persoane au fost reținute și escortate la Inspectoratul de Poliție Orhei pentru documentare.

Tânărul care se afla la ghidonul motocicletei este documentat pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor și pentru că nu are permis de conducere.

 Altele 2 procese – verbale au fost întocmite pentru neîndeplinirea de către șofer a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri și pentru comportament agresiv în trafic.

https://www.facebook.com/610508662409910/videos/319524122759667/?t=3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Premierul Dorin Recean și reprezentanții autorităților publice din Soroca au discutat despre dezvoltarea raionului

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice și ai serviciilor desconcentrate din raionul Soroca. Au fost discutate...

/VIDEO/ „Acceptă-mă” – Bate un gol pentru viață

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. În municipiul Bălți s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Companiilor:...
  sursa: cursbnm.md