fbpx
17.4 C
Бэлць
sâmbătă, aprilie 13, 2024

/VIDEO/ Vor petrece următoarele treizeci de zile în penitenciar. Polițiștii reținuți de CNA au compărut pe banca acuzaților

Citește și:

Vor petrece următoarele treizeci de zile în penitenciar. Cei șase polițiști din nordul țării, reținuți alaltăieri de ofițerii CNA, au primit astăzi treizeci de zile de arest preventiv. Decizia a fost pronunțată cu puțin timp în urmă de magistrații Judecătoriei Bălți.

„Vă considerați vinovat?”

Niciunul dintre cei șase învinuiți nu au vrut să dea declarații pe caz.

„Vă recunoașteți vina? Pentru ce ați fost reținut? Vă recunoașteți vina dumneavoastră?”

„– Vă recunoașteți vina? – Nu-mi recunosc vina.”

Avocatul a doi dintre polițiștii reținuți spun că aceștea nu-și recunosc vina.

DUMITRU MALESENCO, avocat: „La moment careva declarații nu a făcut, vina nu și-o recunosc, nu și-o recunosc în ordonanța de bănuială și învinuire, atât doar. Încă nu sunt cercetate probe cât ce ține de sumele reflectate au fost adică poziții vizavi, adică reflectate proviniența acestor bani.”

Procurorul pe caz a mențioant că urmărirea penală este încă în desfășurare, fără a oferi multe detalii.

VADIM ILCO, Procuror: „Urmărirea penală este încă în desfășurare și la moment nu vă pot oferi alte detalii. În ședința de astăzi s-a examinat demersul procurorului cu privire la aplicarea măsurii preventive, arestul preventiv în privința a șase persoane, instanța le-a considerat motivate pe toate admițând în privința la șase persoane și aplicând în privința acestora măsura preventivă, arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile.”

Potrivit probatoriului, din septembrie 2023 până în prezent, cei șase angajați Direcției de Patrulare Nord ar fi pretins și primit mijloace bănești, în sume ce variau între 200 de lei și 700 de euro, de la persoanele care încălcau regulamentul circulației rutiere pentru a nu le aplica sancțiunile prevăzute de lege.

Investigațiile au pornit după ce un bărbat care, fiind oprit de agenții de circulație, ar fi fost condiționat să achite 600 de euro ca să nu fie documentat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

1 COMENTARIU

  1. Eu sunt un om bătrân care am suferit financiar de doi polițiști de patrulare în cartierul Soroca Nouă, lîngă stația de alimentare cu combustibil,LUCOIL.Veneam dinspre satul Egoreni și ajungând la intersecția de lângă stația peco Lucoil, m-am asigurat din ambele părți,am esit la drumul central și pește un minut am fost stopat de mașină politiei de patrulare cu gerofarul pornit sonor.Cind am ajuns la intersecția dată eu i-am văzut că stăteau ascunși după niste țigări de la peco, și dinsii stăteau pe loc.Vreau să vă spun cu certitudine că ăsta este o manevră de al face pe șofer vinovat . ÎN mod agresiv mi s-a spus că ce bani am să-i aduc l-a mașina lor și mi-au urat drum bun.la volan se afla Misa Rusu, alături cu el era un maior,pe care nu-l cunosc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md