-1.1 C
Бэлць
vineri, ianuarie 27, 2023

/VIDEO/ Vrei un copil descurcăreț cu intuiția, imaginația și creativitatea bine dezvoltate? Genius Academy- știe soluția

Cele mai citite

Imaginația, intuiția, atenția și creativitatea. Toate aceste abilități copilul tău le poate dezvolta foarte simplu. La Genius Academy, copiii nu studiază pur și simplu matematica așa ca la școală. Ei sunt învățați să facă calcule folosind o tehnică japoneză. Iar diversele metode de citire rapidă și învățare creativă îți vor ajuta copilul să obțină rezultate remarcabile în ceea ce privește activitatea creativă.

CRISTINA NENESCU, profesoară  „Genius Academy”: „Aritmetica mentală și soroban și citirea rapidă și memorare creativă sunt două cursuri care ne ajută să descoperim la copilaș cele mai frumoase calități. Modul de predare la Genius Academy este unul care pune accent pe multă blândețe, iar principiile fundamentale sunt empatia și respectul”.

La Genius Academy profesorii sunt orientați spre buna dispoziție a copilui, astfel că procesul de învățare nu este privit ca o obligație ci mai degrabă trezește curiozitate și plăcere.

CRISTINA NENESCU, profesoară  „Genius Academy”: „Dacă este să vorbim de cursul de aritmetică mentală și soroban, atunci aplicăm tehnica de calcul japonez. Dacă vorbim de cursul de citire rapidă și memorare creativă, aici lucrăm cu tehnici de memorare creativă, cum ar fi: cheițele memoriei, river, unde copilașii cu ușurință asimilează informația primită”.

Părinții ai căror copii frecventează cursurile Genius Academy au observat rezultate chiar după primele săptămâni. Potrivit acestora, după câteva ore de studiu memoria și atenția copilului se îmbunătățesc semnificativ.

INA CUTUNIUC, mamă: „Timp de șase luni, împreună cu Genius Academy și profesorii am observat chiar rezultate bune, el poate calcula numerele formate din două cifre și chiar cu trei cifre identice, mintal. Până acum calcula cu bețișoare, iar cu Genius Academy am observat succese”.

MIHAELA COSTAȘ, mamă: „Aici copilul se simte foarte bine, anturajul este foarte plăcut, colorat. Eugenia a învățat foarte multe, a învățat să fie ordonată, să fie programată, să fie calculată. A obținut deja și anumite succese. A luat locul doi la Campionatul Mondial, organizat în Egipt. Acum este clasa întâi și are foarte multe succese, zi de zi vine cu rezultate bune, în general la matematică este extrem de bravo”.

Genius Academy are unii dintre cei mai buni specialiști din domeniul aritmeticii mentale. Aceștia regulat își îmbunătățesc bagajul de cunoștințe de la experți internaționali.

ECATERINA BEJAN, metodist responsabil de calitatea produsului: „Noi profesorii beneficiem de instruiri internaționale oferite de asociația internațională de aritmetică mentală și soroban- Palma Global. Avem contract de licență cu școala internațională Abakus Center, care ne oferă drept suport atât instruiri și materiale didactice, cât și o platformă digitală unde copiii au acces la cabinetul personal, își aplică calcule prin joc și își realizează temele pentru acasă, mult mai interactiv”.

În cadrul cursului de citire creativă, Genius Academy e unica instituție care dispune de posibilitatea de a aplica în predare dispozitivul de citire inventat de Radu Budei. Acest dispozitiv are menirea de a dubla și chiar a tripla viteza de citire.

ECATERINA BEJAN, metodist responsabil de calitatea produsului: „Pentru cursul de citire rapidă am beneficiat recent de instruiri internaționale desfășurate de Alexandru Bordea, de la care am învățat să aplicăm diverse tehnici de mărire a vitezei de citire și o multitudine de metode, bazate pe memorarea creativă. Astfel ca copiii să opereze mult mai ușor cu informația și să își facă noi proiecții pe harta mentală”.

La moment Genius Academy își desfășoară activitatea în trei centre din Chișinău și patru centre deschise în nordul țării, la Bălți, Soroca, Edineț și Drochia. Totodată, alte două centre activează în orașele Iași și Brașov din România.

(P)

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimile știri

Până în toamnă, la Bălți va fi construit un heliport. Unde va fi amplasat  

Până la sfârșitul lunii septembrie, în municipiul Bălți va fi dat în exploatare un heliport pentru elicoptere medicale. Banii...
  sursa: cursbnm.md

Vezi mai multe știri