fbpx
25.4 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

/VIDEO/ Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov vor reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022

Citește și:

Formaţia Zdob și Zdup şi Fraţii Advahov vor reprezenta Republica Moldova la Concursul Internaţional Eurovision Song Contest 2022. Aceștia au învins cu piesa „Trenulețul”, melodie lansată oficial în luna decembrie a anului trecut, cu ocazia redeschiderii cursei de tren Chișinău-București.

Selecția națională pentru „Eurovision 2022” a avut loc sâmbătă, 29 ianuarie, la televiziunea publică, la care au participat 28 de interpreți. Potrivit organizatorilor etapei naționale, în acest an, din cauza pandemiei de COVID-19, a fost modificat formatul concursului. La etapa audierilor live a fost exclus baletul, decorațiile și efectele speciale, iar câștigătorul a fost desemnat doar de juriu.

Cea de-a 66-a ediție a Concursul Internaţional Eurovision 2022 se va desfășura în perioada 10-14 mai 2022 la Torino, Italia. Reprezentanții Republicii Moldova vor evolua în prima semifinală, pe 10 mai, alături de alte 17 țări, printre care Ucraina și Rusia. Marea finală a concursului muzical va avea loc pe 14 mai.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

Video: Teleradio Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Traficanți de droguri din capitală, reținuți de ofițerii INI

Ofițerii Direcției investigații Centru și cei ai Direcției urmărire penală a INI, sub conducerea PCCOCS, au destructurat activitatea infracțională...

Președintele României, Iohannis, se retrage din cursa pentru șefia NATO

Președintele României, Klaus Iohannis, renunță la cursa pentru șefia NATO. În ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT)...
  sursa: cursbnm.md