fbpx
21.1 C
Бэлць
luni, septembrie 25, 2023

/VIDEO/ Zeci de alerte cu bombă la Bălți. Ce spun bălțenii despre ele

Citește și:

Alertele cu bombă din municipiul Bălți nu i-au speriat deloc pe locuitori. Unii consideră că acestea au fost făcute intenționat pentru a crea panică în societate. Forțele de ordine care au verificat presupusele locații minate au anunțat că toate alarmele au fost false.

„Noi nu am văzut nimic. Noi am fost acolo, făceam ordine, nouă ni s-au spus ieșiți afară, întreb cu toate lucrurile, nu, fără lucruri, zice că e bombă, dar nu știm nimic. Asta e o minciună, nu mai este nicio bombă, așa sperie oamenii, atât.”

„Asta tot e o înscenare sau poate niște exerciții. Eu nu cred că a fost minat. – De ce nu credeți? – Cred că cineva se joacă care e sensul să fie minat, este pază, cum au putut introduce explozibilul.”

„Au spus că este o bombă și gata. – Va-ți speriat? – Nu. Mie îmi pare că pur și simplu vor să sperie lumea sau e o persoană retrogradată mental, altceva nu.”

Precizăm că săptămâna trecută Ministerul Afacerilor Interne a propus sporirea pedepsei cu închisoarea și mărirea amenzilor pentru anunțurile false cu bombe. Noua modificare prevede ca pedeapsa să fie cuprinsă între doi și cinci ani de închisoare, iar plafonul amenzilor să crească de la 50 de mii de lei până la 150 de mii de lei.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Şeful mafiei siciliene Matteo Denaro a murit

Celebrul şef al mafiei siciliene Matteo Messina Denaro, capturat în ianuarie după trei decenii de când a fugit, a...

/METEO/ Cum va fi vremea astăzi, 25 septembrie

Vreme fără precipitații și temperaturi generoase pentru această perioadă, prognozează pentru 25 septembrie Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Vântul va sufla...
  sursa: cursbnm.md