fbpx
1.5 C
Бэлць
luni, decembrie 4, 2023

10 ani de închisoare pentru un bărbat de 34 de ani care și-a violat vecina de 6 ani

Citește și:

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost recunoscut vinovat de săvârșirea acțiunilor cu caracter sexual neconsimțite, săvârșite cu bună-știință în privința unei persoane care nu a atins vârsta de 14 ani stabilindu-i-se o pedeapsă sub formă de 10 ani și 6 luni de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Instanța a mai dispus aplicarea măsurii preventive – arestarea preventivă, cu luarea sub strajă a inculpatului din sala de judecată. Acesta a părăsit sediul instanței în timpul deliberărilor, fiind reținut ulterior de polițiști și plasat în arest.

În cadrul urmării penale s-a constatat, că inculpatul, la 20 iulie 2020, pe timpul amiezii, aflându-se în apropierea gospodăriei sale și fiind sub influența alcoolului, văzând-o pe vecina sa minoră în vârstă de 6 ani singură în stradă, a luat-o în brațe și a dus-o la el în casă.

Apoi, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, profitând de imposibilitatea de a se apăra a victimei din cauza vârstei fragede, a săvârșit în privința acesteia acțiuni cu caracter sexual neconsimțite.

Inculpatul a pledat nevinovat.

Sentința este cu drept de contestare cu apel în termen de 15 zile.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Un parc lăsat în paragină din orașul Cupcini ar putea deveni zonă de agrement, cu ajutorul Poloniei

Un parc de la marginea orașului Cupcini, care se află în paragină, ar putea fi renovat în următorii ani....

La Bălți se va desfășura workshopul „Calea către UE: progrese și oportunități pentru Republica Moldova”. Cum poți participa

Asociația pentru Politica Externă (APE) invită toți doritorii la workshopul „Calea către UE: progrese și oportunități pentru Republica Moldova”.  Data:...
  sursa: cursbnm.md