fbpx
13.7 C
Бэлць
miercuri, mai 22, 2024

20 ani de închisoare pentru un bărbat de 54 de ani care a abuzat sexual un copil de 8 ani

Citește și:

Un bărbat în vârstă de 54 de ani va sta 20 de ani la închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru abuzul sexual al unui copil de 8 ani. Acesta și-a recunoscut vinovăția. 

Potrivit anchetei, în una din zilele lunii decembrie 2022, bărbatul  l-a ademenit pe copilul de 8 ani, care locuia în vecinătatea locuinței sale, la domiciliul său situat într-un sat din centrul țării, unde a și avut loc abuzul sexual.

„Potrivit învinuirii înaintate de către acuzatorii de stat, inculpatul, cu intenţie directă, fiind în stare să înţeleagă că acţiunile lui pot duce la deformarea personalităţii victimei şi contravin bunelor moravuri, fiind interzise de a fi întreprinse asupra copiilor, în una din zilele lunii decembrie 2022, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale cu un minor în vârstă de 8 ani, care locuia în vecinătate, văzându-1 mergând spre casă, l-a ademenit la domiciliul său situat într-un sat din centrul țării. În dormitorul casei inculpatului, profitând de faptul că nu este observat de nimeni, precum şi de imposibilitatea minorului de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa în legătură cu vârsta fragedă a acestuia, i-a solicitat să întreprindă anumite acțiuni ilicite pentru a-și satisface poftele sexuale, în schimbul cărora, i-a oferit o jucărie în formă de constructor”, se arară în comunicatul Procuraturii generale.

Inculpatul nu este la prima abatere de ordin penal, anterior fiind condamnat pentru furt, tâlhărie și huliganism.

Sentința este cu drept de contestare cu apel în termen de 15 zile.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca...

/FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării

Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De...
  sursa: cursbnm.md