fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

Horoscopul zilei de astăzi – 28 decembrie

Citește și:

Se întâmplă lucruri neașteptate și e bine să fim pe recepție că apar oportunități la care poate că nici n-am visat.  

Vibrația zilei este 1 și să ne fixăm noi obiective pentru anul care vine. Așa ar fi frumos!

Horoscop 28 decembrie 2023 – CAPRICORN

O să vă confruntați cu diverse situații care o să vă dea de furcă, dar veți găsi soluții și se va rezolva totul ca prin minune, nu însă fără eforturi din partea voastră.

Horoscop 28 decembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Mai sunt lucruri de încheiat la serviciu și o să recuperați și bani, pe lângă salariu și prima care o fi întârziat, sau alte compensații.

Horoscop 28 decembrie 2023 – PEȘTI

Aveți de lămurit niște aspecte care vă vor fi întristat sau pe care nu le-ați înțeles, pur și simplu, și vreți să vi se explice ce s-a întâmplat ca să puteți trece mai departe.

Horoscop 28 decembrie 2023 – BERBEC

E undă verde la plecat în vacanță în străinătate sau doar prin țară, pe la prieteni, asta dacă nu v-ați făcut rezervare la hotel sau o pensiune.

Horoscop 28 decembrie 2023 – TAUR

Se adună bani în cont că s-a găsit, în sfârșit, finanțare și o să vă puteți cumpăra ce n-ați reușit de Crăciun și să vă deplasați să petreceți revelionul altundeva.

Horoscop 28 decembrie 2023 – GEMENI

O bună colaborare cu anturajul pentru ce mai aveți de făcut, în rest, că mai sunt treburi urgente, dar sunt și preocupări comune, deconectante.

Horoscop 28 decembrie 2023 – RAC

Speranțe de mai bine pe toate fronturile și o să faceți rost de mai mulți bani, că abia acum se pot face plăți și să dați și voi fuga să luați ce vă mai trebuie.

Horoscop 28 decembrie 2023 – LEU

Se pare că sunt diferite păreri între voi cu privire la locul în care veți petrece revelionul, față de ale partenerului de cuplu, și vedeți cum ajungeți la un numitor comun.

Horoscop 28 decembrie 2023 – FECIOARA

O recunoaștere publică, poate-abia acum lumea are ochi pentru voi și o să vină și recompensele pe care le așteptați cine știe de când, că ați obosit așteptând.

Horoscop 28 decembrie 2023 – BALANȚA

E momentul să aveți și mai multă grijă de voi și de ai voștri, să petreceți cu bine sărbătorile de iarnă care au mai rămas, că par să fie niște accente pe care le-ați neglijat.

Horoscop 28 decembrie 2023 – SCORPION

O alinare în plan afectiv, sunt aspecte care țin de viața de cuplu care se pot regla din mers și să fie armonie în relație de aici înainte.

Horoscop 28 decembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Inițiativele vă reușesc, lumea vă recunoaște drept lider și o să vă bucurați de revederea unor oameni dragi cu care o să plecați în excursie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md