fbpx
28.3 C
Бэлць
marți, iunie 18, 2024

Absolvenții susțin astăzi examenul la limba străină. Aproape 2 600 au 10 din oficiu

Citește și:

Absolvenții de liceu susțin, astăzi, 11 iunie, proba de examen la limba străină. Dintre cei peste 16 mii de candidați înscriși, cei mai mulți, circa 12,6 mii vor scrie proba la limba engleză. Aproape 3,5 mii de candidați vor susține examenul la limba franceză, 93 – la limba germană, 24 – la limba spaniolă, 50 – la limba italiană și 23 – la limba turcă.

Potrivit datelor prezentate de Ministerul Educației și Cercetării, aproape 2 600 de elevi au nota 10 din oficiu la limba străină.

La următoarea probă de examen, care se va desfășura vineri, 14 iunie, vor participa 17 479 de candidați. Dintre aceștia, 8 068 candidați de la profilul real vor susține proba de examen la matematică, 8 674 de candidați de la profilul umanist – proba la Istoria românilor și universală, 254 de candidați de la profilul sport și 483 de candidați de la profilul arte vor susține probele corespunzătoare profilului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ „Asistăm la încercări de a rescrie istoria”. Victimele Holocaustului, comemorate la Edineț

O expoziție dedicată victimelor Holocaustului a fost organizată la Edineț. Fotografii, documente și alte artefacte care au ilustrat ororile...

Ungaria și Slovacia nu se mai opun numirii lui Mark Rutte la șefia NATO. România rămâne ultima țară care se mai opune

Ungaria a renunțat la opoziția față de numirea lui Mark Rutte pe postul de secretar general al NATO, relatează...
  sursa: cursbnm.md