fbpx
11.2 C
Бэлць
joi, februarie 22, 2024

Aleșii locali din toată țara se vor întruni la Forumul primarilor, organizat pe 9 decembrie

Citește și:
Aleșii locali din Republica Moldova se vor întruni pe 9 decembrie la Forumul Primarilor. 
Forumul este organizat sub egida Președintei Republicii Moldova.
„Dragi primari aleși, în următorii 4 ani de voi va depinde cum se dezvoltă localitățile noastre. Oamenii v-au oferit încrederea și susținerea, punându-și speranțele în faptul că veți munci pentru a construi sate și orașe în care să ne placă să trăim și cu care să ne mândrim.
Vreau să discutăm cum putem face aceste lucruri împreună. Vă invit și vă aștept la Forumul primarilor, organizat pe 9 decembrie, pentru a pune fundamentul unei colaborări benefice pentru toți cetățenii.
Obiectivul nostru comun, și al meu, ca președinte, și al vostru, în calitate de conducători locali, este să creăm comunități puternice, unite, să ridicăm condițiile de trai acasă și să transformăm toată Moldova, sat cu sat, într-o țară europeană, cu o viață trăită în bunăstare și în bună înțelegere. Voi, aleșii locali, sunteți în prima linie față de nevoile locuitorilor. Voi îi ascultați zi de zi și pe umerii voștri stă îndeplinirea celor mai urgente și firești lucruri – apă pentru toți, transport sigur, grădinițe și școli moderne, sate și orașe amenajate. Doar împreună – administrația centrală și administrația locală – vom reuși să îndeplinim aceste cerințe și să îmbunătățim viața tuturor moldovenilor”, a declarat Maia Dandu, președinta Republicii Moldova.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cum puteți beneficia de alocații suplimentare la implementarea măsurilor de eficiență energetică

Centrul Național pentru Energie Durabilă îndeamnă proprietarii de locuințe care intenționează să aplice pentru finanțare la Programul Fondului pentru...

/VIDEO/ Educația sexuală în școală. Ce spun părinții: pro sau contra

Tot mai mulți părinți din nordul țării susțin ferm introducerea educației sexuale în curriculumul educațional. Ei argumentează că acest...
  sursa: cursbnm.md