fbpx
13.7 C
Бэлць
miercuri, mai 22, 2024

Andrei Năstase îi amintește Maiei Sandu despre o datorie mai veche

Citește și:

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, la alegerile prezidențiale, Andrei Năstase, îi aduce aminte președintei PAS, Maiei Sandu, despre o datorie mai veche.

Andrei Năstase îi sugerează Maiei Sandu să se retragă din cursa pentru fotoliul de președinte, la fel cum a făcut-o el în 2016, în favoarea ei. Declaraţiile au fost făcute de către președintele Platformei DA, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Era foarte bine dacă și în această campanie, la fel ca și în 2016, ne-am fi susținut reciproc, am fi mers cu un singur candidat, așa cum am stabilit de comun acord în iunie 2019 că voi fi susținut de doamna Sandu, dar mai este timp până la data de 15 octombrie. Bine, se poate și mai târziu, dar zic că dacă eu am făcut-o pe 15 octombrie și m-am retras și am susținut-o pe doamna Sandu, de ce n-ar face-o și ea anul acesta?”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Amintim că în campania electorală din 2016, Andrei Năstase s-a retras din cursă în favoarea contracandidatei sale Maia Sandu.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca...

/FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării

Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De...
  sursa: cursbnm.md