fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

O societate filantropică din Germania va dona echipamente de protecție instituţiilor de învăţământ din Republica Moldova

Citește și:

Peste 3,5 tone de soluţii dezinfectante şi 100 mii de măşti medicinale vor fi donate instituţiilor de învăţământ din Republica Moldova din partea Societăţii Filantropice United Medical Forces „Pro Humanitate” din Germania.

Ministrul Igor Şarov a subliniat că Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării va pune la dispoziţia societăţii filantropice toate datele necesare, astfel încât să fie asigurată transparenţa donaţiilor.

De asemenea, societatea „Pro Humanitate” intenţionează să aloce suma de 100 mii de euro pentru renovarea blocurilor sanitare în căminele instituţiilor de învăţământ profesional tehnic.

Societatea Filantropică United Medical Forces „Pro Humanitate” a fost fondată în anul 1993, cu scopul de a acorda suport umanitar necesar, inclusiv în situaţii excepţionale, persoanelor care în virtutea împrejurărilor s-au pomenit în dificultate.

În Republica Moldova aceasta a susţinut renovarea mai multor instituţii de învăţământ, instituţii medicale şi centre sociale. Au fost dotate cu mobilier şcolar mai multe instituţii de învăţământ din localităţile rurale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md