fbpx
13.1 C
Бэлць
duminică, aprilie 14, 2024

Bulgaria închide granițele pentru mașinile înmatriculate în Rusia

Citește și:

Bulgaria va interzice intrarea mașinilor înmatriculate în Rusia pe teritoriul țării până la sfârșitul zilei de 2 octombrie, a spus directorul Poliției de Frontieră Bulgare, Anton Zlatanov, la televiziunea națională, citat de publicația Euractiv, transmite realitatea.md. 

„Am lucrat foarte activ de joi până ieri. Sunt sigur că până la sfârșitul zilei (de luni – n.r.), interdicția de intrare a mașinilor rusești în țara noastră va intra în vigoare în Bulgaria,” a declarat Zlatanov.

El nu a specificat câte mașini înmatriculate în Rusia intră în țară în fiecare lună, dar a subliniat că nu sunt foarte multe.

Polonia, Finlanda și Norvegia au luat decizii similare.

Deciziile vin după ce Comisia Europeană a publicat clarificări privind restricțiile de lungă durată asupra importului și exportului de bunuri către sau dinspre Rusia.

Comisia Europeană a specificat că interdicția include și mașinile, și unele bunuri, chiar dacă ele sunt bunuri personale ale călătorilor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md