fbpx
38.1 C
Бэлць
sâmbătă, iulie 13, 2024

Care este data limită pentru depunerea impozitului pe venit

Citește și:

Declaraţia privind impozitul pe venit trebuie depusă până pe 25 martie. Aceasta se referă pentru persoane juridice și fizice care practică activitate de întreprinzător, precum și pentru persoanele fizice care desfășoară activitate independentă.

Potrivit SFS, contribuabilii urmează să depună Declarația cu privire la impozitul pe venit la Serviciul Fiscal de Stat sau în mod electronic. În format electronic sunt obligați să depună declarația: contribuabilii care au cinci şi mai mulți angajați, rezidenții parcurilor pentru tehnologia informației, subiecții care desfășoară activitate profesională în sectorul justiției și persoanele înregistrate în calitate de plătitori ai T.V.A-ului.

Impozitul pe venit se determină de către persoanele juridice și fizice, care practică activitate de întreprinzător prin aplicarea după caz a cotelor stabilite din Codul Fiscal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cod Roșu de caniculă. Recomandările Ministerului Sănătății

În contextul Codului Roșu de caniculă în Republica Moldova anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu...

/VIDEO/ Statul oferă milioane de lei pentru dezvoltarea localităților. Ce trebuie să facă primarii

APL-urile de nivelurile I și II pot obține finanțare de la stat pentru dezvoltarea localităților. Apelul competitiv de selectare...
  sursa: cursbnm.md