fbpx
31.1 C
Бэлць
duminică, iulie 14, 2024

Careurile și activitățile culturale de la sfârșitul anului școlar au fost anulate

Citește și:

Toate careurile și activitățile culturale pentru acest sfârșit de an școlar au fost anulate. Astfel, elevii nu vor mai participa la tradiționalul „Ultimul sunet”.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de către Igor Șarov, ministrul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

„Tradițional, în ultima zi a anului școlar elevii participau la festivitatea ultimului sunet. Situația ne impune să excludem organizarea careurilor și activităților culturale inclusiv de absolvire cu ocazia ultimului sunet pentru toate clasele. Îmi pare foarte rău că această frumoasă tradiție nu se poate realiza, dar este în interesul copiilor să asigurăm măsurile impuse de cerințele sanitaro-igienice stabilite pe durata pandemiei”, a declarat Igor Șarov.

Referitor la examenele de Bacalaureat, decizia finală va fi luată pe 15 mai, ziua când se încheie perioada stării de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cod Roșu de caniculă. Recomandările Ministerului Sănătății

În contextul Codului Roșu de caniculă în Republica Moldova anunțat de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Ministerul Sănătății vine cu...

/VIDEO/ Statul oferă milioane de lei pentru dezvoltarea localităților. Ce trebuie să facă primarii

APL-urile de nivelurile I și II pot obține finanțare de la stat pentru dezvoltarea localităților. Apelul competitiv de selectare...
  sursa: cursbnm.md