fbpx
16.1 C
Бэлць
vineri, mai 17, 2024

Cât timp poți păstra răcitura la frigider după sărbători

Citește și:

Piftia sau răcitura este una din bucatele preparate care se pune pe masă în noaptea de Revelion la moldoveni. Cu toții însă cunoaștem că poate rămâne și pe a doua zi. Iată ce trebuie să cunoști depre răcitură.

Toate ingredientele din răcitură sunt foarte bine fierte. Carnea se fierbe până se desprinde singură de pe oase. Se adaugă sare și usturoi din belșug, care ajută la formarea aspicului, dar au și rol de conservant.

Cu toate acestea, răcitura de porc sau de curcan, nu rezistă prea mult, dacă nu este ținută la temperaturi foarte scăzute.  Aceasta trebuie să fie păstrată în frigider, la o temperatură de -2–0 grade Celsius, timp de aproximativ o săptămână.

În plus, răcitura trebuie păstrată în spațiul cel mai rece și cel mai puțin umed din frigider, de obicei chiar pe primul raft.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Muzică, dans și chiar împușcături. Cum a fost sărbătorită Ziua Ușilor Deschise la USARB

La Universitatea din Bălți s-a organizat Ziua Ușilor Deschise. https://youtu.be/FlwlFFUWYBQ NATALIA GAȘIȚOI, rector USARB: „Ziua Ușilor Deschise o zi în care...

Mai mulţi copii palestinieni răniţi în Gaza vor fi trataţi în România

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Iaşi, că se fac pregătiri pentru primirea mai multor copii palestinieni...
  sursa: cursbnm.md