fbpx
37.7 C
Бэлць
vineri, iulie 12, 2024

Cursuri de instruire pentru profesorii din nordul țării care predau educația mediatică

Citește și:

Profesorii din nordul țării, care predau în școlile de limba rusă la trapta gimnazială, vor putea participa la un training  în domeniul educației media.

Programul de formare are drept suport curriculumul pentru cursul opțional de Educație pentru media, treapta gimnazială, elaborat de Centrul pentru Jurnalism Independent și aprobat de Consiliul Naţional pentru Curriculum.

În baza curriculumului, Centrul pentru Jurnalism Independent a elaborat manuale pentru treapta gimnazială, disponibile în limba rusă. Scopul acestora este să cultive gândirea critică a elevilor și să-i ajute să devină consumatori de media avizați și responsabili.

Instruirea va avea loc în orașul Bălți, în perioada 20-22 martie 2020. Persoanele interesate trebuie să trimită dosarul de participare până la data de 15 martie 2020. Acesta va include: CV-ul și un mesaj de motivare, expediat pe adresa [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Problema gunoiului din Bălți putea fi rezolvată mai repede. Era nevoie doar se semnătura primarului

Lupta în criza gunoiului la Bălți continuă. Președinții fracțiunilor politice din consiliul municipal îl acuză pe primarul Alexandr Petkov...

Omorul de la Rîșcani din 2008. Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare

Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce împreună cu iubita a omorât soțul femeii...
  sursa: cursbnm.md