fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

Dan Perciun: „Serviciile secrete din Republica Moldova trebuie să stopeze fluxurile financiare care vin din Rusia pentru anumite partide politice”

Citește și:

Serviciile secrete din Republica Moldova trebuie să stopeze fluxurile financiare care vin din Rusia pentru anumite partide politice, afirmă deputatu PAS, Dan Perciun, scrie jurnal.md. 

„Am așteptări mai mari de la serviciile noastre secrete, de la cele menite să apere ordinea constituțională privind contracararea influențelor și banilor care vin din Rusia pentru a finanța anumite partide politice, mișcări socio-economice, politice aici și a destabiliza situația. Nu am informații, dar sper că acele fluxuri financiare care au existat înaintea războiului și în ultimii ani s-au redus”, a declarat Dan Perciun în cadrul unei emisiuni televizate.

Legislatorul a menționat, în context, că autoritățile se așteaptă la provocări pe 9 mai.

„Ne așteaptă o perioadă sensibilă până la 9 mai și atunci va fi o zi complicată, pentru că se va specula foarte mult pe acea interzicere a panglicii. Forțele reacționare vor încerca să se mobilizeze în jurul aceste idei comune și să destabilizeze situația. Este important să acționeze toate instituțiile de stat, să transmită mesaje clare că aceste lucruri nu vor fi tolerate. Totodată este important un dialog constructiv cu reprezentanții minorităților etnice care sunt rezonabile. Acest dialog are loc”, a menționat Dan Perciun.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md