fbpx
17.3 C
Бэлць
luni, aprilie 15, 2024

Deputata de la PAS, Doina Gherman, va prelua funcția de vicepreședintă a Parlamentului

Citește și:

Deputata de la PAS, Doina Gherman va prelua conducerea fracțiunii PAS în Parlamentul Republicii Moldova, dar și funcția de vicepreședinte al Legislativului, după ce Mihail Popșoi va depune jurământul la Ministerul Afacerilor Externe. Despre acest lucru a anunțat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

„Doamna Doina Gherman, a cărei responsabilitate în a promova implicarea femeilor în viața politică și eforturi de a promova interesele Republicii Moldova pe plan internațional sunt bine cunoscute, va fi numită șefa fracțiunii PAS și vicepreședintă a Parlamentului”, a scris Igor Grosu pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că în această dimineață, Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, și-a anunțat demisia, funcția acestuia va fi preluată de către actualul vicepreședinte a Parlamentului, Mihail Popșoi.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/DOC/ Scandal la Consiliul Raional Fălești. Cine totuși este președintele raionului

Scandal la Consiliul Raional Fălești. Potrivit unei decizii emisă astăzi de unii consilieri, actualul președinte Vadim Roșca din partea...

Zelenski, apel către Occident: „Încetaţi să mai toleraţi terorismul rusesc!”

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat un apel ţărilor occidentale să aplice mai eficient sancţiunile instituite împotriva Rusiei pentru...
  sursa: cursbnm.md