fbpx
11 C
Бэлць
luni, aprilie 22, 2024

/DOC/ În orașul Otaci a fost instituită situația excepțională în urma altercațiilor interetnice

Citește și:

În urma altercațiilor de proporții pe străzile orașului Otaci din raionul Ocnița, Comisia Situații Excepționale a localității a decis instituirea situației excepționale pentru o perioadă de două săptămâni.

Astfel, potrivit deciziei, în orașul Otaci se interzice comercializarea produselor alcoolice după ora 19.00 și adunarea în masă a oamenilor pe străzile centrale ale orașului. Totodată, este interzisă petrecerea discotecilor, iar după ora 20.00, copiilor le este permisă aflarea în locurile publice doar în prezența unui însoțitor matur.

Restricțiile au intrat în vigoare începând cu ziua de ieri, 25 iunie și sunt valabile până în data de 9 iulie.

Amintim că peste o sută de persoane de etnie romă s-au luat la pumni pe străzile din orașul Otaci, după ce un grup de adolescenți au fost bătuți de câțiva bărbați în stare de ebrietate. Pentru că bătaia nu a putut fi stopată, a fost nevoie de intervenția oamenilor legii. Din păcate, nici poliția locală nu a putut aplana conflictul, fiind solicitate și forțele speciale de la Chișinău.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Cazul tinerei de la Orhei, găsită moartă: Procuratura a pornit un dosar penal. Cine va fi audiat

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată...

Liceul Ștefan cel Mare din Bălți va fi eficientizat energetic în cadrul unui proiect guvernamental

Liceul Ștefan cel Mare din municipiul Bălți urmează a fi eficientizat energetic în cadrul proiectului „Rețeaua de școli model”....
  sursa: cursbnm.md