fbpx
9.9 C
Бэлць
sâmbătă, mai 18, 2024

/VIDEO/ Bătaie de proporții pe străzile orașului Otaci din raionul Ocnița. Peste o sută de oameni s-au luat la pumni

Citește și:

Bătaie de proporții pe străzile orașului Otaci din raionul Ocnița. Peste o sută de oameni s-au luat la pumni în plină stradă și pentru că bătaia nu a putut fi stopată, a fost nevoie de intervenția oamenilor legii. Din păcate, nici poliția locală nu a putut aplana conflictul, fiind solicitate și forțele speciale de la Chișinău.

Oamenii s-au luat la încăierare în dimineața zilei de joi, 24 iunie, iar totul ar fi pornit de la un incident care s-a produs acum patru zile, când un grup de adolescenți au fost bătuți de câțiva bărbați în stare de ebrietate.

Potrivit primarului orașului Otaci, Dumitru Zavroţchi, neînțelegerile între cele două grupuri de persoane, care s-au încăierat, sunt de ceva timp. Tensiunile însă s-au încins după incidentul din 21 iunie. Oamenii au decis singuri să-și facă dreptate și au început a se lua la pumni.

Protestul oamenilor nemulțumiți continuă și astăzi, 25 iunie. Peste o sută de persoane au blocat din nou o stradă din oraș și cer să li se facă dreptate. Altercații deocamdată nu au fost înregistrate. Ordinea publică este asigurată în continuare de către poliția locală și reprezentanții batalionului cu destinație specială „Fulger”.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Muzică, dans și chiar împușcături. Cum a fost sărbătorită Ziua Ușilor Deschise la USARB

La Universitatea din Bălți s-a organizat Ziua Ușilor Deschise. https://youtu.be/FlwlFFUWYBQ NATALIA GAȘIȚOI, rector USARB: „Ziua Ușilor Deschise o zi în care...

Mai mulţi copii palestinieni răniţi în Gaza vor fi trataţi în România

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Iaşi, că se fac pregătiri pentru primirea mai multor copii palestinieni...
  sursa: cursbnm.md