fbpx
24.1 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

Dodon, despre colegii care au aderat la „Renaștere”. „De nord se ocupă Lozovan și Nesterovschi, pe centru – Vasea Bolea, Suhodolschi și Bolea – la sud”

Citește și:

Liderul socialiștilor, Igor Dodon declară că primari și aleși ai formațiunii pe care o conduce ar fi „atrași” în altă formațiune. „Reprezentanții Partidului Șor merg masiv prin teritoriu pe la primarii actuali ai PSRM și le propun 5 mii de euro ca să participe în alegeri de la ei. Distrug socialiștii. Care e scopul lor? În spate stă Plahotniuc care, după 2019, are scopul să distrugă socialiștii, cu mâine lui Șor și Renaștere”, a declarat Dodon la Puterea a Patra de la N4. Cei vizați nu au comentat deocamdată acuzațiile, transmite unimedia.info.

„PAS ce face? După mine stau câțiva agenți, permanent, iar cei care merg prin raioane după primarii noștri… dar eu știu că aceștia sunt toți documentați.

De nord, SIS-ul știe, se ocupă Irina Lozovan și Nesterovschi, pe centru – Vasea Bolea, Suhodolschi și Bolea – la sud.

Mulți se tem să meargă cu ei, pentru că dacă Șor a fost scos, este risc și cu Renaștere. Poate fi interzis concurentul în campanie, de exemplu. Mulți nu vor cădea pradă, dar câțiva s-au dus, conducătorii de la Călărași, Drochia – credeți că cineva s-a dus pe aspecte ideologice? Sau Vasea Bolea, Lozovan s-au dus pe aspecte ideologice? 100% este vorba de bani și nu e vorba de biletul Chișinău-Istanbul-Tel-Aviv și înapoi, cu business class. Calculați cât e un bilet și înmulțiți la 300.

Așa făcea Plahotniuc – mergea în teritorii și întrebarea era „Cununie” sau Procuratură, intri în PD sau la procuratură. Dar, prima dată văd când presiuni face un partid din opoziție, iar guvernarea tace”, a declarat Igor Dodon.

Cei vizați de acuzații nu au venit, deocamdată cu reacții.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Mai mulți români sunt acuzați că au folosit diplome de Bacalaureat false pentru a obține certificate de manager de transport marfă

10 români sunt cercetați de polițiști, după ce ar fi folosit diplome de Bacalaureat false, pentru a obține certificate...

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...
  sursa: cursbnm.md