fbpx
12.3 C
Бэлць
miercuri, mai 22, 2024

Dorin Recean, despre extinderea Programului „Satul European”: „Toată lumea vrea continuitate”

Citește și:

Programul Național „Satul European” va fi extins. La momentul actual cele mai multe resurse financiare vor veni din partea României, însă autoritățile sunt în căutarea și de alte resurse suplimentare.

La această etapă ne ajută Bucureștiul, ne ajută Guvernul României, așa cum am discutat la ședința de ieri se va aproba o tranșă suplimentară și noi deja lucrăm în primul rând cu Guvernul României, ca să extindem acest program”, a subliniat premierul.

Șeful executivului a mai menționat că toate autoritățile locale cer extinderea plafonului de finanțare și continuitatea acestui program.

„Este important și asta ne spun și oamenii să avem continuitatea acestui program. Avem deja o altă componentă „Satul European- expres”, acolo unde prin proceduri simplificate, pentru proiecte mai mici, primăriile pot să aplice. Toată lumea vrea continuitate și să ridicăm plafonul”, a declarat Dorin Recean.

Menționăm că secretarul guvernului, Andrian Băluțel a declarat într-o emisiune televizată că România va finanța 60 de proiecte în cadrul Programului Național „Satul European”.

Urmăriți din minutul 06.07:

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Atenție dacă ați cumpărat așa ciuperci. ANSA retrage din comerț un lot marca Lux Menu

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a anunțat astăzi retragerea din comerț a unui lot de ciuperci conservate marca...

/FOTO/ Cinci spitale raionale din țară dotate cu panouri fotovoltaice. Două sunt din nordul țării

Astăzi, la Spitalul raional Orhei, a avut loc inaugurarea panourilor fotovoltaice pentru cinci instituții medico-sanitare publice din țară. De...
  sursa: cursbnm.md