fbpx
12.6 C
Бэлць
duminică, aprilie 14, 2024

Dosar penal pe răpirea unei reporterițe TV de la Chișinău de către reprezentanți ai așa-ziselor structuri de ordine din stânga Nistrului

Citește și:

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI, anunță pornirea unei cauze penale, după ce o reporteriță și un cameraman au fost răpiți de reprezentanții așa-ziselor „structuri de ordine” din stânga Nistrului.

Fapta a avut loc în ziua de miercuri, atunci când jurnalista postului „TV8” documenta o manifestare publică în Tiraspol. Atunci, de reporteriță și cameraman s-a apropiat un grup de necunoscuți în uniforma așa-numitor „structuri de ordine” ale autoproclamatelor autorități din stânga Nistrului. Aceștia au acționat cu forța, împotriva voinței victimelor, pe care i-au răpit și transportat într-o direcție nedocumentată.

Autoritățile de drept vor continua să informeze societatea la subiect, odată ce vor deveni disponibile amănunte, cu respectarea principiului confidențialității urmăririi penale.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/FOTO/ Noi așezări de tip cenușar din epoca bronzului, descoperite în raionul Soroca

Noi așezări de tip cenușar au fost descoperite la doi kilometri de localitatea Căinarii Vechi din raionul Soroca. Potrivit...

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să-i declare

O femeie a încercat să scoată din țară 26.000 de euro, fără să îi declare. Incidentul a fost înregistrat...
  sursa: cursbnm.md