fbpx
25.3 C
Бэлць
joi, iulie 18, 2024

Droguri din Ucraina de peste un milion de lei depistate la o vamă din nordul țării

Citește și:

Un canal ilegal de a introduce droguri din Ucraina în Republica Moldova a fost anihilat de oamenii legii. Grupul transporta ilicit droguri sintetice, gestionând o platformă multinațională, care se concentra pe furnizarea ilegală de soluții de comerț electronic clienților și vânzătorilor din întreaga lume.

În noaptea de 7 iulie în Punctul de Trecere a Frontierei „Otaci”, pe sensul de intrare, de către angajații Poliției de Frontieră a fost efectuat controlul unui automobil de marca Lincoln.

La volanul mașinii se afla un membru activ al grupării criminale documentate, un bărbat de 35 de ani, care transporta o cantitate de două kilograme de droguri, valoarea cărora pe piața neagră constituie 1.400000 de lei. Drogurile erau camuflate în cutii pentru jucării, conserve metalice și în ambalajul săpunului lichid.

Pe 5 iulie, a fost reținut unul dintre liderii grupării criminale, care a sosit dintr-un stat al UE, prin Aeroportul Internațional Chișinău, pentru a organiza platforma de distribuire a drogurilor, depozitând cantități mari în locuri special destinate.

Persoana reținută s-a dovedit a fi cetățean al Ucrainei de 25 de ani. El a fost arestat pe un termen de 30 zile și plasat în penitenciar. 

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Medvedev amenință cu un război mondial dacă Ucraina va adera la NATO

Fostul preşedinte al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a menționat că aderarea Ucrainei la forțele NATO ar însemna o declaraţie...

/VIDEO/ Seacă fântânile, lacurile și izvoarele din nordul țării. Cum se descurcă gospodarii și cum își apără culturile la Șofrîncani, Edineț

GABRIELA MOCANU, jurnalist TV Nord: „Temperaturile caniculare de +40 de grade, înregistrate în ultima perioadă, au provocat seceta. Oamenii...
  sursa: cursbnm.md