fbpx
10.4 C
Бэлць
miercuri, aprilie 17, 2024

Episcopia de Bălţi a Mitropoliei Basarabiei a oferit burse elevilor şi studenţilor din oraș

Citește și:

Patru studenți și șapte elevi din mai multe instituţii de învăţământ din Bălţi, au primit o bursă în valoare de 850 lei, de la Episcopia din Bălţi a Mitropoliei Basarabiei.

Beneficiarii burselor sunt tinerii care au obţinut rezultate bune la învăţătură şi provin din familii sărace. Bursa „Mitropolit Visarion Puiu” va fi oferită lunar și este destinată studenţilor şi elevilor de la instituţiile de învăţământ din jurisdicţia Episcopiei de Bălţi, care sunt harnici la învăţătură şi provin din familii cu venituri mici. Pentru anul de învăţământ 2020 – 2021, Episcopia de Bălţi acordă unsprezece burse.

Mitropolia Basarabiei a instituit în acest an două burse, Mitropolit Visarion Puiu şi Mecena Vasile Stroescu, în contextul Anului Omagial al Pastoraţiei Părinţilor şi Copiilor şi Anului Comemorativ al Filantropilor Ortodocşi Români declarat în cadrul Patriarhiei Române.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Un ucrainean torturat de ruși cu electroșocuri a depus o plângere pentru crime de război în Argentina

Un ucrainean a depus o plângere penală la un tribunal din Argentina împotriva forțelor de ocupație ruse care l-au...

Moldovenii preferă produsele autohtone. R.M. a înregistrat o scădere a importurilor cu 7,5%

Moldovenii preferă tot mai mult produsele autohtone. Potrivit datelor Biroul Național de Statistică, importurile în Republica Moldova au înregistrat...
  sursa: cursbnm.md