fbpx
18.2 C
Бэлць
luni, iunie 24, 2024

Premierul Ion Chicu printre primii politicieni la secția de vot. „Scrutinul va arăta lumii ce înseamnă statul Republica Moldova”

Citește și:

Premierul Ion Chicu a fost cel mai matinal dintre politicieni. Acesta s-a prezentat la secția de votare la ora 7:30 și a exercitat dreptul de a alege șeful statului.

Prim-ministrul a fost însoțit de către soție la biroul electoral, iar după exercitarea votului a ieșit în fața presei cu declarații, menționând că scrutinul de astăzi „va arăta lumii ce înseamnă statul Republica Moldova”.

„De fiecare dată se spune că fiecare scrutin este de o importanță istorică. Acest scrutin este unul care va arăta lumii ce înseamnă statul Republica Moldova. În această perioadă a fost multă tensiune a politicienilor care nu este de apreciat. De mâine vom avea un președinte ales de popor și vom avea posibilitatea să continuăm activitățile”, a declarat Ion Chicu.

Astăzi, 15 noiembrie 2020, are loc cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile președintelui Republicii Moldova. Cetățenii își aleg președintele dintre doi candidați care au obținut cele mai multe voturi în primul tur: Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate și Igor Dodon, candidatul independent, susținut de Partidul Socialiștilor.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Nou curriculum școlar. Părinții se arată mulțumiți

Prevederile noului curriculum școlar sunt apreciate de părinți, care cred că acestea vor ajuta la atingerea unui nou nivel...

Un bărbat de 31 de ani s-a înecat în lacul dea Valea Trandafirilor: A fost căutat toată noaptea de scafandrieri

O persoană și-a pierdut viața în urma nerespectării regulilor de comportament în timpul scăldatului. În seara zilei de 22 iunie...
  sursa: cursbnm.md