fbpx
17.7 C
Бэлць
vineri, iunie 14, 2024

/FOTO/ A tamponat un pieton și a fugit de la fața locului. Cadavrul unui bărbat din Căușeni, depistat pe o stradă din raionul Fălești

Citește și:

Polițiștii din Fălești au fost alertați de către un bărbat care a comunicat că pe traseul local Fălești – Scumpia, la sol a depistat cadavrul unui bărbat. Totul s-a întâmplat pe 16 iulie in jurul orei 05:00.

Ajunși la fața locului, membrii grupului de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Fălești, din cercetările preliminare au constatat că, pe drumul local Fălești-Scumpia în apropierea localității Măgureanca, pe banda de deplasare a fost depistat cadavrul unui bărbat de 36 de ani locuitor al raionului Căușeni, vizibil cu semne de moarte violentă, preliminar caracteristice tamponării de către un vehicul care ar fi părăsit locul accidentului rutier. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Urmare măsurilor de investigații precum și acțiunilor de urmărire penală întreprinse de polițiștii din Fălești de comun cu angajații INI Nord și Direcției Patrulare Nord, la scurt timp a fost identificată persoana bănuită în comiterea accidentului rutier, precum și mijlocul de transport de marca Mercedes Vito, cu care ar fi comis accidentul soldat cu decesul unui pieton.  Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 67 de ani din raionul Ungheni.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Premierul Dorin Recean și reprezentanții autorităților publice din Soroca au discutat despre dezvoltarea raionului

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice și ai serviciilor desconcentrate din raionul Soroca. Au fost discutate...

/VIDEO/ „Acceptă-mă” – Bate un gol pentru viață

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. În municipiul Bălți s-a desfășurat cea de-a doua ediție a „Cupei Companiilor:...
  sursa: cursbnm.md