fbpx
26.8 C
Бэлць
vineri, iunie 21, 2024

/FOTO/ Atac asupra sediului „MGB” de la Tiraspol. S-a tras din aruncătoare de grenade

Citește și:

Sediul așa-numitului Serviciu de securitate de la Tiraspol (MGB) a fost atacat cu lansatoare de grenade. Atacul s-a produs în jurul orei 17.00. Victime nu au fost înregistrate.

Autoritățile separatiste au informat că atacul s-ar fi făcut cu aruncătoare de grenade. La scurt timp, staff-ul Serviciului de Informații și Securitate (SIS) de la Chișinău s-a întrunit în ședință de urgență.

Potrivit Biroului politici de reintegrare, obiectivul ține de crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană.

„Biroul politici de reintegrare își exprimă îngrijorarea în legătură cu incidentul care s-a produs astăzi în orașul Tiraspol. Potrivit informației disponibile, persoane neidentificate au efectuat împușcături din aruncător de grenade asupra sediului așa-numitei structuri de securitate din regiune. Conform datelor preliminare nu există victime sau persoane rănite. Obiectivul urmărit de incidentul de astăzi ține de crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană, ne-controlată de autoritățile constituționale. În acest context, Biroul politici de reintegrare cheamă la păstrarea calmului și împreună cu instituțiile naționale competente monitorizează evoluțiile cazului menționat”, se arată într-o notă informativă.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

De ce este importantă monitorizarea bugetului public în bugetare participativă?

Într-un oraș mic și primitor, locuitorii își doresc să se implice mai activ și să contribuie la proiectele de...

/VIDEO/ „Roadă avem, preț nu avem”. Agricultorii din nordul țării au început recoltarea grâului și orzului

În nordul țării au pornit combinele. https://youtu.be/TbPWYkR3JeA DORIN RUSU, jurnalist TVN: „În nordul țării recoltarea orzului este în plină desfășurare, iar...
  sursa: cursbnm.md