fbpx
14.9 C
Бэлць
miercuri, mai 29, 2024

/FOTO/ Colegiul agroidustrial din Rîșcani organizează un maraton caritabil pentru a sprijini un tânăr diagnosticat cu cancer

Citește și:

Colegiul Agroidustrial Rîșcani organizează un maraton caritabil – #RunRîșcani, pe 27 aprilie 2024.

Scopul principal al evenimentului este de a strânge fonduri pentru a ajuta un tânăr curajos în vârstă de 21 de ani, care se confruntă cu o luptă împotriva cancerului.

Evenimentul #RunRîșcani promite să fie o zi plină de emoție și speranță, în care comunitatea se va uni pentru a arăta că nimeni nu luptă singur împotriva unei boli atât de severe precum cancerul.

Toți cei interesați să participe sau să contribuie la această cauză sunt încurajați să se alăture și să ofere sprijin în orice mod posibil. Oamenii sunt invitați să se înscrie pentru a alerga, pentru a sponsoriza alergători sau pentru a dona direct în vederea sprijinirii tratamentului tânărului.

Fii mai aproape de echipa TVN.md. Vino pe canalul nostru de Telegram și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

Prim-ministrul Dorin Recean: „Programul Prima Casă Plus este o investiție în viitorul tinerilor și al familiilor din Republica Moldova”

Programul Prima Casă Plus va fi disponibil pentru cetățeni, începând cu luna iulie 2024, iar până atunci Guvernul va...

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul SUA, Kent D. Logsdon

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon,...
  sursa: cursbnm.md