fbpx
25.4 C
Бэлць
joi, iunie 20, 2024

/FOTO/ Droguri și o armă deținută ilegal. Un tânăr din Fălești cercetat penal

Citește și:

Polițiștii din Fălești au depistat droguri și o armă de vânătoare la domiciliul unui tânăr în urma unor percheziții. Suspectul este bănuit de realizarea și consumarea substanțelor narcotice și psihotrope pe teritoriul raionului Fălești.

Oamenii legii au documentat, activitatea ilegală a acestuia. În rezultatul, polițiștii au depistat la domiciliul bărbatului de 34 de ani, locuitor al orașului Fălești două pachete din hârtie cu masă vegetală uscată de culoare verde cu miros specific de marijuana.

De asemenea au fost depistate și ridicate mai multe sticle din masă plastică destinate consumului de cânepă și o armă de vânătoare pe care o deținea ilegal. Drogurile, recipientele din plastic dar și arma de vânătoare au fost ridicate și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizei.Oamenii legii au inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În acest context bănuitul riscă să fie cercetat penal şi pentru păstrarea ilegală de arme de foc şi muniţii. Ofiţerii de investigaţii au iniţiat acţiuni suplimentare specifice activităţilor de stabilire a circumstanţelor.

Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei până la 12 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri

/VIDEO/ Construită din dragoste, Biserica „Sfânta Treime” din Cuhureștii de Sus este o perlă a neamului. Ce secrete a lăsat familia Bogdanilor

„Vă întâmpin cu gânduri bune, dragii mei, fiindcă, bine ați venit la această perlă a noastră, care ne adună,...

Traficanți de droguri din capitală, reținuți de ofițerii INI

Ofițerii Direcției investigații Centru și cei ai Direcției urmărire penală a INI, sub conducerea PCCOCS, au destructurat activitatea infracțională...
  sursa: cursbnm.md